Samsung'un Yeni Kalemi S Pen Pro, Tanıtımından Hemen Önce Sızdı!

Samsung'un yeni kalemi S Pen Pro'nun özellikleri, tanıtımına günler kalmışken tamamen sızdı. İşte yeni S Pen Pro'dan bekleyebilecekleriniz...

Samsung, Galaxy S21 Ultra'nın lansmanı sırasında daha büyük ve daha iyi özelliklere sahip S Pen Pro üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Ancak şirket yeni kaleminin özelliklerini gizli tutmuştu. Ta ki şimdiye dek...HarmonyOS, Akıllı Cihazların Geleceğinde Yeni Bir Sayfa AçıyorAkıllı cihazlar için yeni nesil bir işletim sistemi olan HarmonyOS, farklı türdeki cihazların bağlanması ve iş birliği yapması için ortak bir dil sağlayarak kullanıcılara daha rahat, sorunsuz ve güvenli bir deneyim sunuyor.

S Pen Pro, özellikleriyle sızmış durumda. Buna göre S Pen pro'nun ucu 0.7 mm kalınlığında olacak ve 4096 basınç kademesini destekleyecek. Katlanabilir cihazların ekranına zarar vermeyecek olan S Pen Pro, Galazy Z Fold 3 ile de çalışabilecek. Ayrıca kalemin şarjı için bir USB-C portu da üzerinde bulunacak. Öte yandan uyumlu Galaxy akıllı telefonların kılıflarına manyetik olarak da takılabilecek olan S Pen Pro, böylece bu yolla da şarj edilebilecek. S Pen Pro'nun fiyatının ise İngiltere'de 70 pound olacağı iddia ediliyor.

Diğer yandan Samsung'un Galaxy Z Fold 3 için özel bir S Pen hazırladığı da biliniyor. Daha önce böylesi bir açıklamada bulunan şirketin, bu cihazla S Pen Pro'dan ne gibi farklar ortaya koyacağı şimdilik belirsiz. Bunları 11 Ağustos'taki Samsung Unpacked etkinliğinde Galaxy Z katlanabilir telefonlarını tanıttığında öğrenebileceğiz.

Sonraki Haber

Forum