Star Wars: Squadrons Resmi Olarak Duyuruldu: İşte İlk Fragman Tarihi

Star Wars serisinin yeni oyunu olacak olan Star Wars: Squadrons, EA tarafından onaylandı ve resmen duyuruldu. EA, Star Wars: Squadrons ilk fragmanı için de tarih verdi ve YouTube'da bir geri sayım başlattı! İşte Star Wars: Squadrons hakkında bilmeniz gerekenler.

Star Wars serisinin yeni oyunu Star Wars: Squadrons, Microsoft Store sitesinde ortaya çıkmış ve bu sızıntının ardından da EA bunu kaldırmak yerine, Star Wars: Squadrons'u onayladı. Evet, yeni Star Wars oyunu tahminimizden çok daha yakın olabilir.The Last of Us Part II İncelemesiSony ve Naughty Dog'un beklenen ve artık PlayStation 4'ün son önemli oyunlarından The Last of Us Part II sonunda bugün piyasaya çıktı ve The Last of Us Part II'yi inceledik!

EA, Star Wars: Squadrons'ı doğruladıktan hemen sonra da oyun için ilk fragmanı yayınlayacağını haber verdi. Twitter üzerinden paylaştıkları notta Star Wars: Squadrons için pazartesi günü Pasifik zamanıyla saat 08:00'de bir fragman yayınlayacaklarını açıklayan EA, bunun hemen ardından da YouTube üzerinde bir geri sayım oluşturdu.PlayStation 5'te Yer Alacak Yeni Oyunlar Hangileri? İşte Yeni PS5 OyunlarıPlayStation 5 sonunda Sony tarafından tanıtıldı!

Hemen yukarıdaki ekrandan zamanı geldiğinde Star Wars: Squadrons fragmanını izleyebilirsiniz. Eğer tanıtım filmi başladığında haberdar olmak istiyorsanız, köşedeki Hatırlatıcı Oluştur simgesine tıklayabilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum