Twitter'ın tabelası sökülürken gelen polis baskını, işleri karıştırdı; ortaya bu garip görüntü çıktı

Twitter'ın isminin "X" olarak değiştirilme süreci devam ediyor. Şirketin San Francisco'daki binasının "Twitter" logolu tabelası sökmek istemesi, bir anda polisiye bir olay haline geldi. Ve bu olay sonrasında Twitter, "er" olarak kaldı.

Twitter, eğer bir şekilde duymadıysanız, "X" olarak yeniden markalaşıyor ve Elon Musk'ın kişisel fikri olarak dünyanın en ikonik markalarından biri yok oluyor. Bu kapsamda Musk, San Francisco 1355 Market Street'te bulunan merkezindeki Twitter tabelasını kaldırmak istedi. Fakat bu gerçekleşmeden gelen polis karşısında işler biraz karıştı.

Polisin neden geldiği henüz teyit edilmedi. Başlangıçta, Musk'ın vinç için izin almadığı iddia edildi.

Ancak yerel polis The San Francisco Standard'a olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. Her iki durumda da vinç gitti ve sonuç olarak Twitter logosu "er" olarak kaldı.

Yerel polis yaptığı açıklamada; “Saat 12:39 sularında Tenderloin İstasyonunda görevli memurlar 10. Cadde ile Market Caddesi arasında olası bir izinsiz sokak kapatma ihbarı üzerine bölgeye gitmiştir. Memurlar yaptıkları soruşturma sonucunda herhangi bir suç işlenmediğini ve bu olayın polisiye bir mesele olmadığını tespit etmişlerdir” dedi.

Ayrıca olay yerine gelen polis, Twitter'dan birinin tabelayı indirmek için bir iş emri aldığını, ancak bunu güvenlikle ve binanın mülk sahibiyle paylaşmadığını söyledi.

Sonraki Haber

Forum