Uzun Zamandır Beklenen Pixel 4A, Nihayet Tanıtıldı. İşte Özellikleri...

Google'ın birçok kez sızan uygun fiyatlı Pixel telefonu Pixel 4a, sonunda resmi olarak tanıtıldı! İşte Pixel 4a'nın sundukları...

Google Pixel 4a, gecikmelerin ve birçok sızıntının ardından resmi olarak tanıtıldı. Telefonun Google I/O'da tanıtılması bekleniyordu ancak etkinlik, virüs salgını nedeniyle iptal edilmişti. Google, diğer teknoloji firmalarının aksine çevrimiçi bir etkinlik de düzenlememişti.Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra'dan Çok Net Bir Video SızdıSamsung Galaxy Note 20 5G ve Note 20 Ultra 5G'nin tüm önemli özellikleri, sızan bu tanıtım videosuyla tamamen ortaya çıktı.

Bütçe dostu kategorisinde bir telefon olan Pixel 4a, arka yüzünde tek 12MP kamerayla geliyor. Titan M güvenlik modülüne sahip olan cihaz için 3 yıl işletim sistemi ve güvenlik güncellemesi sözü veriliyor. Adaptive Battery işlevi ise tüm gün pil ömrü vadediyor. Pixel 4'ün kırpılmış bir sürümü olsa da, Pixel 4a geçen seneki 3a'dan daha iyi bir telefon. Snapdragon 670'ten Snapdragon 730G'ye yükseltilen cihazın RAM'i de 6GB'a artırılmış.

Sonraki Haber

Forum