WhatsApp'tan arka arkaya yeni özellikler gelmeye devam ediyor

WhatsApp, şimdi de grup aramalarında seçtiğiniz kullanıcıların sesini kapatma imkanı ve daha fazlasını uygulamasına ekliyor.

WhatsApp, geçtiğimiz günlerde yeni gizlilik özelliklerini devreye aldıktan hemen sonra, grup aramalarını daha yönetilebilir hale getirmek için bir dize yeni özellik daha açıkladı. Bir tweet'te, bu hafta itibariyle grup aramalarındaki belirli kişileri hem sessize alabileceğinizi, hem de belirli kişilere sohbet içerisinden mesaj gönderebileceğinizi duyurdu.

Özellikle birinin, evinin veya ofisinin arka planında neler olup bittiğini herkesin duyabileceğinin farkında olmadığı durumlarda bu seçenek oldukça faydalı olacak gibi görünüyor. Şirket ayrıca, biri bir grup görüşmesine katıldığında sizi bilgilendirecek bir bildirim de ekledi.

WhatsApp geçtiğimiz hafta, insanlara profil fotoğrafları ve Son Görülme durumları üzerinde daha ayrıntılı kontroller sağlayan yeni gizlilik özelliklerini duyurmuştu. Şirket ayrıca, Android kullanıcılarının sohbet geçmişlerini yeni bir iPhone'a taşımalarının kolay bir yolunu da sunmaya başlamıştı.

Sonraki Haber

Forum