WhatsApp iOS Android aktarma artık mümkün: WhatsApp'ı Android'den iOS'a taşıyın!

Android’den iOS’a geçmek istiyorsunuz ama WhatsApp’ı yeni iPhone’unuza taşıyamamak sizi durduruyor. Eğer öyleyse, WhatsApp’ı Android’den iOS’a taşımanın artık mümkün olduğunu bilmek eminiz sizi fazlasıyla sevindirecek.

Artık WhatsApp’ı Android’den iOS’a taşıyabilirsiniz

WhatsApp kullanıyorsanız ve bir Android telefondan bir iPhone'a geçmek istiyorsanız, önünüzdeki en büyük engel WhatsApp mesaj arşivinizi iOS'a taşıyamamanız. Dünya çapında WhatsApp'ı arkadaşları ve aileleriyle ana iletişim aracı olarak kullanan 2 milyardan fazla insan olması, bunun ne kadar önemli bir dorun olduğunu da ortaya koyuyor.

Bir iPhone'a geçmek, genellikle WhatsApp mesajlarında yıllarca biriken fotoğraf ve konuşmaları terk etmek anlamına gelir. Bazı kullanıcıların sorunu çözmek için iki telefon taşımalarına bile şahit olabiliyoruz.

Neyse ki artık buna bir çare var: Apple'ın iOS’e Taşı (Move to iOS) uygulaması. Uygulama zaten kişileri, takvimi, SMS mesajlarını ve fotoğrafları bir Android telefondan bir iPhone'a taşımasına yardımcı oluyordu. Bugünden itibarense, artık WhatsApp verilerinizi de uygulama aracılığıyla Android'den iOS'a taşıyabilirsiniz.

WhatsApp kullanıcılarının çoğu Android kullanıyor. Ve bunun WhatsApp kullanan daha fazla insanı bir iPhone'a geçmeye ikna edip etmeyeceğini görmek ilginç olacak.