WhatsApp'ta çoklu hesap kullanma özelliği, Beta sürümde göründü

WhatsApp'ta çoklu hesap kullanma özelliği, Android uygulamasının Beta sürümde göründü. Bu gelişme, özelliğin çok yakında herkese açılacağını gösteriyor.

WhatsApp'ın, Android kullanıcıları için aynı cihazda birden fazla hesap kullanmalarına izin verecek yeni bir çoklu hesap özelliğini üzerinde çalıştığı zaten biliniyordu. Ve şimdi bu özellik, yayınlanmak üzere olabilir.

Özellik ilk olarak geçtiğimiz ay WhatsApp Business beta kullanıcıları için yapılan testlerde görüldü. Şimdi de, iş dışı bazı kullanıcılar, özelliği Android için en son WhatsApp beta sürüm 2.23.17.8’de gördüklerini bildiriyor.

Çoklu hesap desteği erişimine sahip kullanıcılar, WhatsApp ayarlarında QR kodunun yanında bir ok görüyot. Bu oka dokunulduğunda, o anda oturum açmış olan hesapları gösteren bir kart ve başka bir hesap ekleme seçeneği açılıyor.

WABetainfo

Bu yeni özellik, WhatsApp kullanıcılarına kişisel ve iş hesaplarını yönetmede çok daha fazla esneklik sağlayacaktır. Kullanıcılar, şu anda bir Android cihazda aynı anda yalnızca tek bir WhatsApp hesabına giriş yapabiliyor.

Çoklu hesap özelliği, halen belirli beta test kullanıcıları ile sınırlı durumda ve henüz geniş çapta kullanıma sunulmadı. Eğer WhatsApp’ın Android uygulaması için zaten bir beta testçisi değilseniz, en son beta sürümünü deneme şansınızı şimdilik kaçırmış olabilirsiniz. Google Play’deki beta programı maksimum kapasiteye ulaştı, bu nedenle yeni kullanıcılar katılmak için kaydolamıyor.

Test tamamlandıktan sonra çoklu hesap desteğinin daha geniş bir kullanıcı tabanına yayılması bekleniyor…

Sonraki Haber

Forum