iPhone SE

iPhone SE, 4 inç'lik iPhone'un geri dönüşü anlamına geliyor. Apple'ın 21 Mart'ta tanıttığı cihazı, üst seviye iPhone'a kıyasla kırpılmış özelliklere ve uygun bir fiyata sahip.

iPhone SE'nin tasarımı, iPhone 5S'e çok benziyor. Bununla birlikte iPhone SE'nin özellikleri ise, iPhone 6S ile neredeyse aynı.

iPhone SE'nin diğer özellikleri arasında 12MP kamera, 4G LTE desteği ve Bluetooth 4.2 var. Telefonun Touch ID parmak izi tarama sensörüyle geldiğini de belirtmekte yarar var. Cihazda 64 bit'lik A9 işlemci kullanılıyor.

Son olarak depolama seçeneklerinin 16GB ve 64GB olduğunu söyleyelim. 16GB'lık model 399 dolara satılacakken, 64GB'lık modelin 499 dolar. Türkiye'de ise telefonun 1.999 TL'lik giriş fiyatıyla raflara çıkması bekleniyor. Satış başlangıç tarihi ise, 31 Mart...

Apple, iPhone SE için son kararını verdi Apple, yeni iPhone SE modeli için son kararını verdi iPhone SE ve iPhone 6S artık yok! iPhone SE ve iPhone 6S Öldü! iPhone SE 2, böyle görünebilir iPhone SE 2, Tıpkı iPhone X Gibi Görünebilir! Yeni iPhone SE2 böyle olacak Yeni iPhone SE2 Görüntüleri Sızdı!

Böyle bir iPhone SE 2 ister misiniz
iPhone SE 2 mi geliyor?
iPhone X SE ve fazlası geliyor
iPhone SE 2'den yeni haberler var!
iPhone için çok konuşulacak karar!
iPhone SE ikiye katlandı!
iOS 10.2 Hazır, İndirin!
Yeni iPhone SE ne zaman gelecek?
Hangi iPhone alınmalı?
iPhone SE, Apple'a istediğini verdi mi?
2016'nın en iyi 10 telefonu!
Bir değil; iki hiç değil...
"Apple köhne bir firma"
iPhone SE İnceleme
iPhone SE Video İnceleme
iPhone SE başardı mı?
Samsung'un Galaxy S7 zaferi!
Artık iPhone almıyoruz!
iPhone SE'de ilk sorun!
iPhone SE alternatifleri!
Forum