iPhone SE

iPhone SE, 4 inç'lik iPhone'un geri dönüşü anlamına geliyor. Apple'ın 21 Mart'ta tanıttığı cihazı, üst seviye iPhone'a kıyasla kırpılmış özelliklere ve uygun bir fiyata sahip.

iPhone SE'nin tasarımı, iPhone 5S'e çok benziyor. Bununla birlikte iPhone SE'nin özellikleri ise, iPhone 6S ile neredeyse aynı.

iPhone SE'nin diğer özellikleri arasında 12MP kamera, 4G LTE desteği ve Bluetooth 4.2 var. Telefonun Touch ID parmak izi tarama sensörüyle geldiğini de belirtmekte yarar var. Cihazda 64 bit'lik A9 işlemci kullanılıyor.

Son olarak depolama seçeneklerinin 16GB ve 64GB olduğunu söyleyelim. 16GB'lık model 399 dolara satılacakken, 64GB'lık modelin 499 dolar. Türkiye'de ise telefonun 1.999 TL'lik giriş fiyatıyla raflara çıkması bekleniyor. Satış başlangıç tarihi ise, 31 Mart...

iPhone SE şaşırtıyor! iPhone SE stok sıkıntısı yaşıyor! iPhone SE, kaplumbağa hızında iPhone SE, kaplumbağa hızında başladı! İşte iPhone SE'nin maliyeti! iPhone SE'nin gerçek maliyeti hesaplandı! iPhone SE'ye bükülme testi! iPhone SE'yi bükmek hiç de zor değil!

iPhone SE'yi de açtılar!
Apple'ın yeni hedefi pil!
Daha şimdiden iPhone 7S
Jailbreak için 5 neden!
...Ve Apple, sorunu çözdü!
Oyun canavarı iPhone geliyor!
iPhone 5'ten iPhone SE'ye...
"Çok üzgünüz Steve"
iPhone SE ile eğlenen video!
iPhone'ları parçalayan robot!
Yeni iPhone'un "SE" gizemi!
iPhone SE vs. iPhone 6S!
iPhone SE'yi yakından görün!
iPhone SE Türkiye fiyatları
iPhone SE'yi denedik!
iOS 9.3 hazır; İndirin!
iPhone SE hakkında her şey!
iPhone SE tanıtıldı!
Apple iPhone SE
Kılıfları da sızdı!
Forum