MWC 2015

Barselona'da gerçekleştirilecek yılın en önemli mobil etkinliklerinden Mobil Dünya Kongresi, 2 Mart'ta kapılarını açacak ve dört gün sürecek. CHIP Online olarak yerinde takip edeceğimiz dev fuardan son bilgileri sizlerle hemen paylaşacağız; bu sırada yapacağımız canlı yayınlarımız sayesinde en yeni ürünlerle oturduğunuz yerden, herkesten önce tanışma ayrıcalığına sahip olacaksınız.

MWC 2015'in büyük bir etkinlik olacağı neredeyse kesin; çünkü Samsung Galaxy S6, HTC One M9 gibi amiral gemisi cihazlar, ilk kez Barselona'da, 1 Mart'ta gösterilecekler. Mobil teknolojilere odaklanan fuarda elbette bizi şaşırtan sürprizler de olacak. Örneğin Microsoft'un bir süredir dedikodusu yapılan giyilebilir teknolojisiyle tanışabilir veya Windows 10'un telefon sürümü hakkında sürpriz bilgilerle karşılaşabiliriz. Daha uzun pil ömrü sunan, pratik, yeni nesil akıllı saatlerin ortaya çıkmasına şahit olursak, bu zaten sürpriz olmayacak. Bunun yanında şimdiye kadar öğrendiklerimiz, Sony Xperia Z4 ve LG G4'ün MWC 2015'te tanıtılmayacağını söylüyor.

MWC 2015'ten yapacağımız görüntülü canlı yayınlara ve yayınlarımızın arşivine www.chip.com.tr/canli adresinden ulaşabileceksiniz. Yayınlarımızın başladığından haberdar olmak için, chip.com.tr'ye tıklamanız yeterli olacak.

Geçen seneki MWC'de neler olmuştu? İşte MWC 2014'ün akılda kalanları...

Telefon başkenti değişmedi! Barselona mobil başkenti olmaya devam ediyor! Sıra geldi göz taramaya! 2015 model Galaxy Tab Pro 8.4 sızdı! En çok aranan telefonlar MWC15'te en çok aranan telefonlar Daha ucuz "One M9" geliyor! M9'un daha ucuz sürümü yolda: One E9

Galaxy S6'dan ilk sonuçlar!
İşte Zeroth platformu!
MWC 2015'in en iyi 10 cebi!
BlackBerry'den geçmişe dönüş!
Samsung, "duraklattı"!
Cep devinden şaşırtan sözler!
LG G4 herkesi şaşırtacak!
LG, yeni ceplerini anlattı!
Sony ile Xperia ailesinin geleceğini konuştuk
Snapdragon 820 ve fazlası!
Qualcomm, MWC 2015'te sorularımızı yanıtladı
Hedef: Windows 10
Nokia 1100 sürprizi!
Panasonic'ten MWC sürprizi!
"Süper" Lumia ne zaman?
Galaxy S6'lar yalnız gelmedi!
Nvidia'dan SHIELD bombası!
Galaxy S6 vs HTC One M9!
Nokia N1 elimizdeydi!
Alcatel'den Cyanogen sürprizi
Forum