MWC 2015

Barselona'da gerçekleştirilecek yılın en önemli mobil etkinliklerinden Mobil Dünya Kongresi, 2 Mart'ta kapılarını açacak ve dört gün sürecek. CHIP Online olarak yerinde takip edeceğimiz dev fuardan son bilgileri sizlerle hemen paylaşacağız; bu sırada yapacağımız canlı yayınlarımız sayesinde en yeni ürünlerle oturduğunuz yerden, herkesten önce tanışma ayrıcalığına sahip olacaksınız.

MWC 2015'in büyük bir etkinlik olacağı neredeyse kesin; çünkü Samsung Galaxy S6, HTC One M9 gibi amiral gemisi cihazlar, ilk kez Barselona'da, 1 Mart'ta gösterilecekler. Mobil teknolojilere odaklanan fuarda elbette bizi şaşırtan sürprizler de olacak. Örneğin Microsoft'un bir süredir dedikodusu yapılan giyilebilir teknolojisiyle tanışabilir veya Windows 10'un telefon sürümü hakkında sürpriz bilgilerle karşılaşabiliriz. Daha uzun pil ömrü sunan, pratik, yeni nesil akıllı saatlerin ortaya çıkmasına şahit olursak, bu zaten sürpriz olmayacak. Bunun yanında şimdiye kadar öğrendiklerimiz, Sony Xperia Z4 ve LG G4'ün MWC 2015'te tanıtılmayacağını söylüyor.

MWC 2015'ten yapacağımız görüntülü canlı yayınlara ve yayınlarımızın arşivine www.chip.com.tr/canli adresinden ulaşabileceksiniz. Yayınlarımızın başladığından haberdar olmak için, chip.com.tr'ye tıklamanız yeterli olacak.

Geçen seneki MWC'de neler olmuştu? İşte MWC 2014'ün akılda kalanları...

Bir akıllı saat daha! Pebble, yeni saati Time Steel'i tanıttı LG'nin MWC 2015 bombaları! LG'nin MWC 2015 bombaları! Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge elimizde! Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge elimizde! Blackphone 2 ortaya çıktı! Blackphone 2, MWC 2015'te ortaya çıktı!

Beklenen tablet ortaya çıktı!
Intel'in Atom'u değişiyor!
Google, bunu da yapacak!
BlackBerry'den yeni cep: Leap
İşte bu, gerçekten çok ince!
Xperia Z4 Tablet'i denedik!
S6'dan Microsoft çıktı!
Galaxy S6, S5'e karşı!
Lumia 640'ı denedik!
Ceplere yeni canavar!
FirefoxOS sürprizi!
4K videolar cebe sığacak!
2 yeni 64-bit tablet!
Snapdragon 820'den ipuçları!
Qualcomm'dan Snapdragon 820 ipuçları!
Galaxy S6 Edge'i denedik!
One M9'u, HTC'den dinleyin!
HTC ile, One M9 ve fazlasını konuştuk!
Sony'den iki bomba birden!
Huawei ile, MWC'de tanıtılan ürünlerini konuştuk
Forum