MWC 2017

MWC 2017 veya tam adıyla Mobil Dünya Kongresi, yılın en büyük telefon gösterisi ve bu sene 27 Şubat ile 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşiyor. Her zaman olduğu gibi en önemli tanıtımlardan bazıları, etkinliğin bir gün öncesindeki tanıtımlarda gerçekleşti.

Bu sene etkinlikte tanıtılan cihazlar arasında LG G6, Huawei P10, Huawei, P10 Plus, Huawei Watch 2, Moto G5 ve G5 Plus, Nokia 3, 5 ve 6, yeni Nokia 3310, Samsung Galaxy Tab S3, Samsung Galaxy Book ve yeni Sony Xperia'lar var. Samsung, Galaxy S8'in tanıtımını Mart'ta, ayrı bir etkinlikte yapmayı planladığından, yılın en çok beklenen cihazlarından birini MWC'de tam anlamıyla görmeyeceğiz.

Etkinliğin resmi web sitesi: www.mobileworldcongress.com

MWC 2017'den en son haberleri, heyecan veren tanıtımları, ön incelemelerimizi ve canlı yayınlarımızı CHIP Online'dan takip edebilirsiniz!

Yeni Nokia 3310 bu tarihte gelebilir! Yeni Nokia 3310 Mayıs'ta Satışa Sunulabilir! MWC'yi bırak; IMC'ye bak! Hindistan'ın da Artık Kendi MWC'si Var: IMC Yeni Nokia 3310, dev rakiplerini solladı Yeni Nokia 3310, Dev Rakiplerini Solladı! Samsung'un yapamadığını bu cep yapabilir Akyumen Hawk, Samsung'un Yapamadığını Yapabilir

5G'de dev iş birliği
Netflix lenslere de yayın yapabilir!
MWC 2017'nin gizli kalan 5 yıldızı!
Turkcell Merhaba Umut'a "İnsanlık" ödülü
Kulaklık girişi ölmedi!
Atom geri dönüyor!
Samsung Galaxy S7 Edge'e MWC'de ödül
Bu firma sadece gelecek için çalışıyor!
Vodafone Vakfı'na MWC'de ödül
Google Pixel laptop'ların sonu!
General Mobile GM6 sürprizi!
SanDisk'ten iPhone'a 256GB depolama!
VR başlığına LG dokunuşu!
Sony'den bambaşka bir Xperia!
Surface'e ciddi bir rakip daha!
Oppo'dan müthiş "kamera modülü"
Xiaomi'den özel bir telefon!
LG G6 için yeni video!
N1 Lite tanıtıldı!
LG G6 Tanıtım Videosu!
Forum