MWC 2017

MWC 2017 veya tam adıyla Mobil Dünya Kongresi, yılın en büyük telefon gösterisi ve bu sene 27 Şubat ile 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşiyor. Her zaman olduğu gibi en önemli tanıtımlardan bazıları, etkinliğin bir gün öncesindeki tanıtımlarda gerçekleşti.

Bu sene etkinlikte tanıtılan cihazlar arasında LG G6, Huawei P10, Huawei, P10 Plus, Huawei Watch 2, Moto G5 ve G5 Plus, Nokia 3, 5 ve 6, yeni Nokia 3310, Samsung Galaxy Tab S3, Samsung Galaxy Book ve yeni Sony Xperia'lar var. Samsung, Galaxy S8'in tanıtımını Mart'ta, ayrı bir etkinlikte yapmayı planladığından, yılın en çok beklenen cihazlarından birini MWC'de tam anlamıyla görmeyeceğiz.

Etkinliğin resmi web sitesi: www.mobileworldcongress.com

MWC 2017'den en son haberleri, heyecan veren tanıtımları, ön incelemelerimizi ve canlı yayınlarımızı CHIP Online'dan takip edebilirsiniz!

Lenovo'dan Windows 10 şovu! Lenovo'dan Windows 10'lu Yeni Yoga'lar... Nokia 3310'u yenilemek iyi bir fikir mi? Yeni Nokia 3310, Nokia'ya İyi mi, Kötü mü Gelecek? MediaTek'ten 10 çekirdekli işlemci! MediaTek "VR" destekli üst gömlek Helio X30'u tanıttı TP-Link, ağ çözümlerini MWC'de tanıttı TP-Link, Yeni Ağ Çözümlerini MWC'de Tanıttı

HP'den Surface'e güçlü rakip!
İşte yeni "yılan oyunu"
Samsung'dan "nostaljik" S Pen!
"Dünyanın en hızlı telefonu"
Alcatel'den ilginç bir telefon!
Galaxy Tab S3 elimizdeydi!
ZTE'den iki yeni telefon!
Lenovo'dan 4 yeni Android!
Galaxy Book böyle çalışıyor!
Sony'den yepyeni Xperia'lar!
Withings gitti, Nokia geldi!
Yeni Nokia 3310'u denedik!
Galaxy S8'den yeni ipuçları!
Google Asistan size de geliyor!
Windows 10'lu Galaxy Book tanıtıldı!
Samsung'un yeni Gear VR'ı geliyor!
Galaxy Tab S3 hakkında her şey!
Moto G5 ve Moto G5 Plus tanıtıldı!
Nokia'dan 3 yeni akıllı telefon!
Nokia 3310 geri döndü!
Forum