MWC 2018

MWC 2018 veya tam adıyla Mobil Dünya Kongresi 2018, yılın en büyük telefon gösterisi ve bu sene 26 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında gerçekleşiyor. Her zaman olduğu gibi en önemli tanıtımlardan bazıları, etkinliğin bir gün öncesindeki tanıtımlarda gerçekleşti.

Bu sene etkinlikte tanıtılan cihazlar arasında LG G6, Huawei P10, Huawei, P10 Plus, Huawei Watch 2, Moto G5 ve G5 Plus, Nokia 3, 5 ve 6, yeni Nokia 3310, Samsung Galaxy Tab S3, Samsung Galaxy Book ve yeni Sony Xperia'lar var. Samsung, Galaxy S8'in tanıtımını Mart'ta, ayrı bir etkinlikte yapmayı planladığından, yılın en çok beklenen cihazlarından birini MWC'de tam anlamıyla görmeyeceğiz.

Etkinliğin resmi web sitesi: www.mobileworldcongress.com

MWC 2018'den en son haberleri, heyecan veren tanıtımları, ön incelemelerimizi ve canlı yayınlarımızı CHIP Online'dan takip edebilirsiniz!

Şimdi de ipler akıllanıyor Şimdi de İpler Akıllanıyor! Galaxy X için yeni ipuçları "Samsung Galaxy X, Yutturmaca Olmayacak" Galaxy serisinin adı değişebilir! Galaxy Serisinin Adı Değişebilir! Bu kılıf, cebinizi modüler yapıyor Telefonunuzu Modüler Cihaza Dönüştüren Kılıf!

Yeni Samsung DeX Pad hazır
Galaxy S9, bir sorunu çözüyor
Bu telefonun pili zor biter
Asus'un yeni telefonları tanıtıldı
Yeni Nokia 8810 hakkında her şey
Galaxy S9 vs Galaxy S8
BlackBerry halinden memnun
Lenovo, AI'ya taşınıyor!
MediaTek Helio P60 tanıtıldı
İşte Samsung Galaxy S9 reklamı
Samsung Galaxy S9 Reklamı Televizyonlarda
Venus'ün yeni gözdesi Z20
Lifecell Ventures ile yeni dönem
LG V30S ThinQ tanıtıldı!
Ön yüzü tamamen ekran!
Huawei'den yeni tabletler, fazlası
Xperia XZ2 ve XZ2 Compact tanıtıldı
Samsung Galaxy S9 Plus Ön İnceleme
Xperia XZ2 ve XZ2 Compact sızdı
Samsung Galaxy S9 Ön İnceleme
Forum