Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8'in tanıtımına artık günler kaldı. Tanıtımın 29 Mart'ta gerçekleşeceğini biliyoruz. Aslında telefon hakkında bilmediğimiz çok az şey kalmış gibi görünüyor.

Şimdiye kadarki sızıntılar Galaxy S8'in 5,8 inç'lik bir ekranla geleceğini ve ekranının 18,5:9 oranına sahip olacağını söylüyor. Daha önemlisi Galaxy S8, ekran boyutunu büyütürken gövdesinin boyutuna çok fazla dokunmuyor, çünkü ekran çerçevesini iyice küçültüyor ve fiziksel home düğmesini kaldırıyor.

Samsung, yeni telefonunun Bixby adında yeni bir yapay zeka asistanıyla geleceğini doğrulamış bulunuyor. Apple'in Siri'si ve Google'ın Assistant'ıyla yarışacak olan Bixby için Galaxy S8 üzerinde özel bir düğme bile var.

Galaxy S8'in çift lensli bir kamerayla geleceğine dair söylentiler var ancak Samsung muhtemelen 12MP'lik bir arka kamera sunacak. Ön yüzdeki kameranın ise 8MP'e yükseltilmesi bekleniyor.

Satışa sunulduğu bölgeye göre Snapdragon 835 veya Exynos 8895 işlemciyle gelmesi beklenen Galaxy S8'in 4GB RAM'i olacak ve 64GB depolama alanı sunacak. Cihazın parmak izi tarayıcısı, home düğmesi kaldırıldığı için arka yüze, kameranın yanına taşınıyor. Galaxy S8'in 29 Mart'taki tanıtımından sonra 21 Nisan'da piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

Galaxy Note 8'den gerçeğe çok yakın kare Galaxy Note 8'in Tasarımı İşte Böyle Olacak! Sıra dışı bir Galaxy Note 8 sızıntısı! Sıra Dışı Bir Galaxy Note 8 Sızıntısı! Galaxy S9'dan ilk haberler geliyor! Samsung Galaxy S9 da Infinity Display'le Gelecek Galaxy S8'e kardeş mi geliyor? Garip bir "Galaxy S8 Mini" Sızdı!

Bixby'yi değiştirmek yine yasaklandı!
Samsung DeX için ilk video!
Samsung DeX İçin İlk Reklam Videosu!
Galaxy S8, S7'nin gerisinde mi kaldı?
Samsung yeni bir rekor bekliyor
PC'nizin kilidini cepten açın!
İki farklı Galaxy Note 8 gelebilir!
Galaxy S8 ve S8+'in "yol arkadaşları"
TouchWiz için beklenen güncelleme!
Galaxy S8+'ın yeni rengi geliyor!
Samsung'dan Galaxy S8 "numaraları"
Çift kameralı Galaxy S8 yine sızdı!
OnePlus 5 mi, Samsung Galaxy S8 mi?
Galaxy Note 8'den büyük fark beklemeyin!
Galaxy S8, iPhone 7'ye toz yutturdu!
Galaxy S8 de patlıyor mu?
Note 8'e yetişmeyecek!
Samsung yine Play Store'a taşıdı!
Galaxy S8 için "korsan özel sürümü"
Essential Phone, S8 ve iPhone'a karşı!
Forum