This browser does not support the video element.

ASUS RAMPAGE III EXTREME

Republic of Gamers serisi sadece en iyinin en iyisini içerir. Size en iyi donanım mühendisliğini, en yüksek performansı ve en ileri yaratıcı

+ CPU Özellikleri
Bu anakart bütünleşik 3-kanallı (6 adet DIMM) DDR3 bellek denetleyicisi ile gelen LGA1366 yapıdaki en yeni Intel® Bloomfield işlemcileri destekler. Aynı şekilde 6.4GT/s sistem veri yolu hızı ve maksimum 25.6GB/s bant genişliğine izin veren Intel(R) QuickPath Interconnect (QPI) desteğini de sunar. Intel® Bloomfield işlemciler dünyanın en güçlü ve en az enerji harcayan işlemcilerinden biridir.

+ Çipset Özellikleri

ntel® X58 Çipset

Intel® X58 Express Yongaseti, en yeni Intel® Core™ i7 işlemcileri ve Intel´in sonraki nesil sistem bağlantı arabirimi Intel® QuickPath Interconnect (QPI) teknolojisini sunuyor. QPI ile seri noktadan noktaya bağlantı sağlanarak daha gelişmiş performans sağlanıyor ve bu da daha yüksek bant genişliği ve güvenilirlik getiriyor. Ayrıca 36 adet PCI Express 2 hattı ile daha iyi grafik performansını da beraberinde getiriyor.
PCIe 2.0

Çifte Hız; Çifte Bantgenişliği
Bu anakart daha yüksek hız ve bant genişliği sayesinde geliştirilmiş sistem performansı sunan en yeni PCIe 2.0 cihazları destekler.

+ Çoklu Grafik Işlemci (Multi-GPU) Teknolojisi

SLI/CrossFireX On-Demand

Her ikisini de kullanabilirsiniz
SLI veya CrossFireX? Bu ikilem artık geçerli değil, çünkü ROG Rampage II Extreme ile her iki çoklu grafik kartı kurulumunu da yapabileceksiniz. Bu anakart ile SLI/CrossFire on Demand teknolojisi ile 3-Way SLI veya CrossFireX konfigürasyonlarında 3 adede kadar ekran kartı kullanabilmek mümkün. Hangi yolu seçerseniz seçin daha önce hiç görülmemiş ağzınızı açık bırakacak türden grafik kalitesi ile karşılaşmaya hazır olun.

VEDAHA BİRÇOK ÖZELLİK

İlginizi Çekebilir

SteelSeries’ten Dijital İçerik Üreticilere Özel Üst Düzey XLR Mikrofon
Uygun Fiyata Evinizi Korumanın En İyi Yollarından Biri
Ebeveynlere Özel Çocuk Saatini İnceledik
Akıllı Telefonlara Star Işığı Dopingi
İnsansı robot Atlas'ın yeni versiyonu bu videoyla tanıtıldı
Dev Gibi Ultra Özelliklere Sahip Robot Süpürge Dreame L20 Ultra Nasıl?
Forum