Acer'dan Apple'ı kızdıracak sözler!

CHIP Online
03-05-2014, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PC devi, yeni ürünlerin tanıtımında Apple'ı ve Apple hayranlarını çok kızdıracak bu sözleri söyledi

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ace ... k-sozler_46900.html

Resimlerle: 2014'te göreceğimiz tabletler

Acer, birkaç gün önce Amerika'nın New York şehrinde gerçekleştirdiği bir etkinlikte yeni teknolojilerini tanıttı. Acer CEO'su Jason Chen yaptığı konuşmada Apple'a da laf atmayı ihmal etmedi. İnsanların Apple'ı körü körüne takip ettiklerini söyleyen Chen, bunu değiştirebilecekleri iddiasında bulundu.


Acer'ın yeni ürünlerinin lansmanında CEO Jason Chen'in yanı sıra Ürün Pazarlama Müdürü John Miedema da boy gösterdi. Yeni teknolojileri hakkında konuşan Miedema bu sene daha agresif bir strateji izleyeceklerini ve teknoloji adına kaliteli ürünlerle isimlerinden bahsettireceklerinin altını çizdi. Tanıtımda sahneye çıkan Acer CEO'su Jason Chen'in kolunda görülen Liquid Leap adındaki akıllı kol bandı da bunu ispatlar nitelikteydi.


<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2014050210231341385.jpg" />


Yeni ürünü ile giyilebilir teknolojiler alanına giren Acer, Liquid Leap ile kullanıcılara spor aktivitelerinde kullanabilecekleri bir asistan sunuyor. Yaklaşık olarak 5 gün kadar pil ömrüne sahip olan Liquid Leap, diğer yandan cep telefonuna gelen bildirimleri de ekrana getiriyor. Liquid Leap'in hangi ceplerle uyumlu olacağına ilişkin bilgi ise henüz yok. Diğer yandan etkinlikte yeni tabletlerini de tanıtan Acer, bu tabletlerle birlikte Apple ile Samsung savaşına yeni bir cephe olarak girmek niyetinde olduğunu gösterdi.


Acer'dan iki yeni Iconia tablet... Haberimizin ikinci sayfasında...


Tüm Konu: Acer'dan Apple'ı kızdıracak sözler!

Resimlerle: 2014'te göreceğimiz tabletler

Kaynak: www.chip.com.tr