Android 4.0'lı Xperia tipo yakında Türkiye'de

CHIP Online
13-08-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin işlevselliği ve uzun pil ömrü ile dikkat çeken yeni Xperia'sı, çok yakında Türkiye'de!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... rkiye-de_35281.html

Sony Mobile Communications'ın geliştirdiği Xperia serisinin yeni modeli Xperia tipo, kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanım özellikleri ile akıllı telefona yeni geçen kullanıcıların beklentilerini karşılıyor. 


Uygun fiyat ve işlevselliğin bir araya geldiği yeni Xperia tipo, kullanıcıların web'de gezinirken, fotoğraflarını paylaşırken ya da yeni uygulamalar indirirken akıllı telefonlarından iyi bir şekilde yararlanmalarını sağlıyor. 


Gelecek nesil akıllı cep telefonu anlayışını temsil eden Xperia serisinin yeni modeli Xperia tipo, ilk kez akıllı telefon kullanacak tüketicileri akıllı telefon dünyasıyla tanıştırıyor. Android işletim sisteminin sunduğu olanakları, uzun pil ömrü ile birleştiren Xperia tipo, kullanıcılarına özel kurulum kılavuzu desteği sağlarken, veri kullanımını tespit eden arayüzü ile de veri yönetimi çözümü sunuyor. 


Sony Mobile Communications Türkiye, Yunanistan ve İsrail Pazarlama Direktörü Aysun Şabanlı, "Yeni Xperia tipo, fonksiyonel telefon olarak adlandırılan temel telefon yetenekleri ile kısıtlı cep telefonundan, ilk defa akıllı telefona geçen kullanıcılar için geliştirildi. Kullanıcı dostu arayüzü ile farklılaşan tipo, hem şıklığın hem de eğlencenin adresine dönüşüyor. Artık herkes akıllı telefon deneyimini kolayca yaşayabilecek" dedi. 


Ice Cream Sandwich olarak da bilinen Android Platformunun en yeni sürümü Android 4.0'a sahip yeni Xperia tipo, Türkiye'de 1 Eylül'den itibaren beyaz ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak.


Tüm Konu: Android 4.0'lı Xperia tipo yakında Türkiye'de

Kaynak: www.chip.com.tr