Android'li Philips TV'lerle hızlı TV deneyimi

CHIP Online
09-05-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Philips'in Android'li televizyonları, hızlı ve akıcı bir TV deneyimi sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... deneyimi_47031.html

Dünyada ve Türkiye'de Philips markalı televizyonları pazara sunan TP Vision, Android işletim sistemli Philips TV yelpazesinin detaylarını açıkladı. Full HD 8100 ve Ultra HD 8800 serisi, TV ve oyun oynama deneyimini daha akıllı ve hızlı hale getirmek için Android işletim sistemi ile çalışıyor. Bu modeller, Google Play sayesinde, başka hiçbir Philips TV'de olmadığı kadar çok sayıda özel video ve oyun uygulamasına erişim sağlıyor.

Avrupa'nın ilk Android işletim sistemli Philips Ambilight TV'leri

Philips 8000 modelleri, Avrupa, Rusya ve Türkiye'de pazara sunulan ilk Android tabanlı televizyonlar oldu. Bu modeller, popüler Google hizmetlerine ve aralarında Google Chrome tarayıcı, YouTube, Google Movies, Google Music ve Google aramanın da bulunduğu popüler hizmetlere erişim sağlıyor.

Her iki dünyanın en iyi özellikleri birarada

Android işletim sistemli Philips TV'ler, Google Play'in geniş yelpazeye yayılan video on demand (online film kiralama) uygulamaları ve Spotify üzerinden müzik ve Cloud TV üzerinden yüzlerce çevrimiçi TV kanalının da aralarında bulunduğu Philips Smart TV imkanlarını birleştirerek daha akıllı bir TV deneyimi sağlıyor.

Google Chrome tarayıcı sayesinde yeni Philips televizyonlarda sesle arama yapmak da mümkün.


Tüm Konu: Android'li Philips TV'lerle hızlı TV deneyimi

Kaynak: www.chip.com.tr