Bellek kartı lazım olduğunda...

CHIP Online
29-07-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Flaş bellek ve bellek kartına ihtiyacınız olduğunda Petrol Ofisi imdadınıza yetişecek! Nasıl mı?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bel ... ldugunda_35007.html

Petrol Ofisi istasyonlarına gelenler artık SanDisk'in ürünlerini de satın alabilecek. Haziran ayı başında başlayan işbirliğiyle birlikte benzin istasyonlarına gelen araç kullanıcıları, SanDisk'in Cruzer Blade50 8GB USB Flash Bellek ve yine 8GB Adaptorlü MicroSDHC Bellek kartı ürünlerini satın alabilecekler.


Bu gelişmeyle birlikte özellikle yaz aylarında seyahate çıkacak, seyahat sırasında bilgisayar, tablet, akıllı telefon veya fotoğraf makineleri yanında götürecekler, olası bir bellek kartı ve USB ihtiyacında yol üstünde hemen istedikleri SanDisk ürününe kavuşabilecekler.


Konuyla ilgili açıklama yapan SanDisk Türkiye Bölge Satış Müdürü Yosi Rafael, şunları söyledi: "SanDisk ürünlerine müşterilerimizin istedikleri her kanaldan ve lokasyondan ulaşabilmeleri bizim için çok önemli. Bu doğrultuda Petrol Ofisi ile başladığımız işbirliğinden dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. Benzin istasyonları büyük şehirler olsun diğer illerimiz ve bölgelerimiz olsun, insanların günlük olarak yoğun şekilde kullandığı, müşterilerin birçok ihtiyaçlarını giderebildiği yerler. Şimdi bu ihtiyaçların arasına USB ve bellek ihtiyacı da dahil oluyor. Kalitesiyle, özellikleriyle ve kullanım kolaylıklarıyla fark yaratan SanDisk USB ve bellek kartlarına artık tüm Petrol Ofisi istasyonlarından erişilebilecek olmasını çok önemsiyoruz. Bellek kartları sayesinde ister cep telefonlarına ister fotoğraf makinelerine ek hafıza eklenebilecek veya ek bellek ihtiyacı karşılanabilecek. Bu işbirliğinin hem SanDisk'e hem Petrol Ofisi'ne hem de tüm müşterilerimize, özellikle tatil yörelerindeki kullanıcılarımıza fayda getireceğini düşünüyoruz".

Tüm Konu: Bellek kartı lazım olduğunda...

Kaynak: www.chip.com.tr