Bilişimin şovu CeBIT başladı!

CHIP Online
25-10-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Uluslararası teknoloji devlerini İstanbul'a getirend ev fuar, bir ilkle beraber kapılarını açtı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bil ... -basladi_43353.html

Avrasya'nın en büyük Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia, CeBIT Sinerji Zirvesi ve CeBIT Global Conferences açılış töreni 24 Ekim 2013 Perşembe günü WOW Convention Center'da gerçekleşti. Bu yıl ilk kez CeBIT Bilişim Eurasia, CeBIT Sinerji Zirvesi ve CeBIT Global Conferences tek çatı altında buluştu.

Açılışta sırasıyla, WOLFGANG LENARZ (Deutsche Messe AG, Kıdemli Başkan), BURAK GÖKMEN (Microsoft Ortadoğu ve Afrika, Tüketici Kanal Grubu, Genel Müdür), DR. YUEFENG ZHOU (Huawei, Kablosuz Ağ İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı), DARIUSZ BOGDAN (Polonya Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı), AHMET KÂŞİF (KKTC Ulaştırma ve Bayındırlık Bakanı), SUAT KILIÇ (T.C. Gençlik ve Spor Bakanı) ve EGEMEN BAĞIŞ (Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci) konuşma ve sunumları yer aldı. Kurdele kesimi sonrasında protokol fuar alanını gezerek ilgililerden bilgi aldı.

CeBIT, 24-27 Ekim 2013 tarihleri arasında, 4 gün boyunca İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde 14. kez bilişim dünyası profesyönellerini, onbinlerce teknoloji tutkunun ve sektöre yön veren çok önemli isimleri ağırlıyor.


Tüm Konu: Bilişimin şovu CeBIT başladı!

Kaynak: www.chip.com.tr