BlackBerry Z10, bugünden itibaren Vodafone'da

CHIP Online
28-02-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

BlackBerry'nin yeniden tasarladığı BlackBerry 10'lu cebi, Vodafone'da da satışa sunuldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bla ... afone-da_38928.html

Vodafone Türkiye, gücünü BlackBerry 10 işletim sisteminden alan BlackBerry'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu BlackBerry Z10'u Red tarifelerinde çok avantajlı ödeme seçenekleriyle sunuyor. Vodafone'lular 28 Şubat'tan ititbaren BlackBerry Z10'a tarifeye ek ayda 49 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek.


BlackBerry 10, iyi bir mobil deneyim sunmak amacıyla yeniden tasarlanan, yeniden yapılandırılan ve yeniden keşfedilen bir BlackBerry platformu. BlackBerry 10, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre kendini sürekli güncelliyor ve daha hızlı ve akıllı bir deneyim sunuyor. Platformdaki özellik ve detaylar, kullanıcıların hareket halindeyken iyi bir performansa sahip olması amacıyla tasarlanmış.


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:


"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimize dünya kalitesinde son teknolojileri Vodafone farkıyla eşit şekilde ve kolaylıkla erişmelerini ve kullanabilmelerini sağlamak adına bir süre önce Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP'i hayata geçirdik. Vodafone'da, ihtiyaca en uygun akıllı telefonu seçmek, almak ve kullanmaya başlamak ACAİP kolay diyoruz. Şimdi de ACAİP Plan kategorisi altında BlackBerry'nin merakla beklenen yeni BlackBerry Z10'u bugün abonelerimizle buluşturuyoruz. BlackBerry Z10'u Red tarifeleri ile alanlar Red Dünyası'nın hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerinden ve özel olduklarını hissettiren fırsatlarından faydalanabilecekler."

Tüm Konu: BlackBerry Z10, bugünden itibaren Vodafone'da

Kaynak: www.chip.com.tr