Bu uygulamanın yapabildikleri çok fazla...

CHIP Online
08-09-2013, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android üzerinde pek çok dosya gezgini uygulama var. Ama bu, yetenekleriyle çok farklı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bu- ... ok-fazla_42287.html

Resimlerle: En iyi 10 Android Jelly Bean'li cep!

Eğer bir Android kullanıcısı iseniz, dosyalarınız arasında gezmek için kullanabileceğiniz pek çok uygulamayı indirme seçeneğine sahipsiniz. Ancak bütün bu uygulamaların arasında bir tanesi var ki, en iyi uygulamalar ile başa baş bir durumda yer almakta: &lt;span style="text-decoration: underline;">FX File Explorer.</span>


Eğer bir dosya ile bir şey yapmak istiyorsanız, çok yüksek ihtimal ile bu uygulama istediğinizi yapabilme yeteneğine sahip. Ekranı iki farklı pencereye bölebilir, parmağınızı kaydırarak birden fazla dosyayı seçebilir, dosyaları farklı görüntü seçenekleri ile görebilir ve rahatlıkla yerlerini değiştirebilirsiniz. Ayrıca güçlü bir arama özelliği de sunan bu uygulama, dosyalarınızı bulundukları yere, türlerine, tarihlerine, boyutlarına ve tabii ki isimlerine göre dizmenize olanak sağlıyor. Hatta ek bir özellik olarak, metin dosyaları üzerinde hızlı değişimler yapabilmenizi sağlayan temel bir "metin editörü" içerecek şekilde sunulmakta.


Uygulamanın tüm özellikleri buraya yazılmayacak kadar fazla ama aradığınız belirli bir özellik var ise, bu uygulama tahminen o özelliğe sahiptir.


Temel uygulama bedava indiriliyor fakat 2.99 dolar gibi bir fiyata sahip olan FX Plus Plugin seçeneği profesyonel bazı özellikler ekliyor. Uygulamayı Plus seçeneğine yükselttiğinizde "zip" dosyalarını yaratabilir ve açabilir hale geliyorsunuz. Ayrıca SMB üzerinden Windows ile ağ kurabilmek, FTP, Google Drive Dropbox ve benzerleri üzerinden "download" ve "upload" yapabilmek ve Bluetooth kullanarak diğer cihazlar ile paylaşımda bulunabilmek gibi özelliklere de sahip oluyorsunuz.


Eğer geniş kapsamlı bir dosya gezgini arayışında iseniz, 2.99 dolar bu uygulama için kesinlikle yerinde harcanmış bir para olacaktır.

Tüm Konu: Bu uygulamanın yapabildikleri çok fazla...

Resimlerle: En iyi 10 Android Jelly Bean'li cep!

Kaynak: www.chip.com.tr