Dell PowerEdge VRTX Türkiye'de!

CHIP Online
08-10-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Karmaşıklık, verimsizlik ve kısıtlılık sorunları Dell'in yeni çözümüyle tamamen ortadan kalkıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/del ... rkiye-de_43074.html

Dell, her boyutta işletmenin BT altyapılarındaki mevcut karmaşıklık, verimsizlik ve kısıtlılık  sorunlarını çözümlemek amacıyla,bütünleşik altyapı çözümleri portföyünü genişletti.  Uygulama ve iş yükü ihtiyaçlarına özel olarak uyarlanılabilen bu yeni çözümle Dell, bütünleşik teknolojiyi, başta şube yapısına sahip kurumlar, küçük ve orta ölçekli firmalar olmak üzere çok geniş bir müşteri kitlesine sunuyor.

Türkiye Çözüm Grup Direktörü Didem Duru konuyla ilgili olarak: "Dell, kullanıcılarından aldığı ilham ve günümüz işletmelerini etkileyen ticari gerçeklerin bilinci ile yenilikler tasarlıyor ve bu yenilikleri farklı iş kollarına hitap edecek şekilde modern BT mimarilerine uyarlayarak sunuyor.

Dell'e göre, herkes için tek bir standart bulunmuyor. Bugün duyurusunu yaptığımız PowerEdge™ VRTX™ ile Dell, birkaç kişilik küçük ofislerden, dünyanın en büyük , hiper ölçekli veri merkezlerine kadar her boyutta işletmeye yönelik çözüm üretme konusunda farklı bir yaklaşımı olduğunu gösteriyor"  dedi.

Dell EMEA Gelişen Pazarlar Bölgesi Kurumsal Ürünler Pazarlama Müdürü Tunç Erkan ise "Bugüne dek, iş yükü ve uygulama odaklı verimerkezi çözümleri büyük ölçekli işletmeler için tasarlanıyordu. Sistem boyutları, ortam faktörleri, sistem destek ihtiyaçları ve sahipolma maliyeti gibi pek çok sebepten dolayı bu çözümler,  daha küçük boyutta ihtiyaçlara ve kapasiteye sahip şube ofisleri ya da küçük ve orta ölçekli işletmelerin kullanımına uzak kalıyor ve ihtiyaçlarına karşılık vermiyordu.

PowerEdge VRTX, başta sağlık, eğitim , perakendecilik, turizm ve bankacılık gibi sektörler olmak üzere, dünyada ilk kez ofis ortamında kullanım hedeflenerek  tasarlanmış bütünleşik BT çözümüdür. VRTX bu işletmelerin  etkin ve verimli biçimde büyüme ve rekabet için ihtiyaç duydukları esneklik, ölçeklenirlik, kolay yönetim ve BT desteği becerilerini onlara uygun maliyetle sunmaktadır. " şeklinde konuştu.

Dell PowerEdge VRTX, işletmelere basitleştirilmiş ve ölçeklenebilir bir veri merkezini tek bir şasi içinde, bütünleşik olarak  sunarken, yenilikçi tasarımı sayesinde ayrı ayrı cihazların birleştirilmesinden doğan  dağınıklığı ve birden çok yönetim aracı kullanma zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor.


Tüm Konu: Dell PowerEdge VRTX Türkiye'de!

Kaynak: www.chip.com.tr