En iyi 5 VPN alternatifi!

CHIP Online
25-03-2014, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

VPN, Twitter yasağı ile iyice hayatımıza girdi... Peki ama hangi VPN hizmetini seçeceksiniz?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/en-iyi-5-vpn-alternatifi_46155.html

Resimlerle: İnternetin yok ettiği 15 şey!

VPN'ler internette gizliliğinizi korumak ve aynı zamanda erişimi kısıtlı web sitelerine ulaşmak için harika araçlar. İyi bir VPN'in özellikleri arasında sunucu günlüğü tutmaması, gizliliğinizi koruması, trafik türlerini ayırt etmemesi, farklı konumlarda çıkış sunucuları sunması var. Bu yazımızda en iyi 5 VPN sunucusunu sizlerle paylaşmak istiyoruz.


Private Internet Access


Private Internet Access, bilgisayarınızla hizmet arasındaki tüm iletişimi şifrelemenin yanında, size farklı çıkış sunucuları arasında seçim yapma şansı tanıyor. 10 farklı ülkeden 1.000'e yakın sunucu arasından seçim yapmanız mümkün. Bağlantı detaylarınızı ve oturumlarınızı kayıt altına almayan hizmet, birkaç farklı oturum açma ve şifreleme yöntemini destekliyor ve neredeyse her mobil ve masaüstü işletim sistemini destekliyor. Hizmetin fiyatları ayda 7 dolar veya yılda 40 dolardan başlıyor.


TorGuard


TorGuard, farklı etkinlikler için spesifik sunucu türleri sunma iddiasında. Bu sayede örneğin torrent indirmek için buna uygun sunuculara bağlanabiliyor, gizlilik ve güvenlik istiyorsanız, gizlilik dostu sunuculardan birini kullanabiliyorsunuz.


TorGuard'ın hizmeti, aylık 10 dolardan ve yıllık 60 dolardan başlıyor. Sadece anonim proxy veya torrent proxy hizmeti istiyorsanız, daha uygun fiyatlı seçenekleri de mevcut.


Tüm Konu: En iyi 5 VPN alternatifi!

Resimlerle: İnternetin yok ettiği 15 şey!

Kaynak: www.chip.com.tr