En iyi benchmark yazılımları

CHIP Online
29-08-2012, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ekran kartınız ne kadar güçlü? PC'nizin grafik performansı ne kadar yüksek. Bu 6 araçla ölçün!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/en ... ilimlari_35362.html

Resimlerle: En iyi benchmark yazılımları!

İnternette pek çok benchmark testi bulmak mümkün. Bunların bazıları çok iyi ama diğerlerini kullanmak mümkün bile değil. Biz de bunlar arasında bir seçim yaptık ve sisteminizi değerlendirmek için kullanabileceğiniz benchmark testlerinin en iyilerini bir araya getirdik. Bunlar sayesinde bilgisayarınızı zorlayan noktaları belirleyebilir ve isterseniz sonuçları diğer donanım meraklıları ile paylaşabilirsiniz.


Benchmark testlerinin çoğu sonuçları FPS (Frames per second – Saniye başına kare) cinsinden veriyor. Genel bir kural olarak bir oyunun grafiklerinin kesintisiz olması için için 30 FPS gerektiğini söyleyebiliriz.


Hazırlık:  Sisteminizi güncelleyin


Testlere başlamadan önce sisteminizdeki yazılımların en son haline güncellenmesi gerekiyor. Bunun için işletim sisteminizi, anakart ve grafik kartı sürücülerinizi güncelleyin ve DirectX'i son sürümüne getirin. Tabi gereken diğer yazılımları güncellemeyi  ve BIOS ayarlarınızı gözden geçirmeyi unutmayın.  Örneğin sabit diskiniz SSD ise BIOS ayarlarında AHCI modunu etkinleştirin.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Her şey tamamsa, sizler için seçtiğimiz ve en ince detayına kadar anlatmaya çalıştığımız 6 benchmark testi ile tanışmak için hazırsınız demektir... Hepsi galerimize sizi bekliyor... Tıklayın..</span>.

Tüm Konu: En iyi benchmark yazılımları

Resimlerle: En iyi benchmark yazılımları!

Kaynak: www.chip.com.tr