Eski iPad'iniz için 7 farklı kullanım alanı

CHIP Online
13-02-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eski model iPad'inizi çöpe atmadan önce bir kaz daha düşünün. Onunla yapabileceğiniz çok şey var!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/esk ... im-alani_38645.html

Resimlerle: iPad için en iyi ve en kötü 10 aksesuar!

Tabletler de akıllı cepler gibi sürekli yenilendiklerinden, birkaç senelik iPad'iniz bugünkülerin yanında işlevsiz kalabiliyor. Eski, kalın iPad'inizi bir kenara kaldırdıysanız veya onu satmayı düşünüyorsanız, biraz bekleyin. Onu tekrar işe yarar hale getirmenizi sağlayacak fikirlerimiz var.


Mutfakta kullanın


Mutfağınızdaki yemek kitaplarını eski iPad'inizle değiştirerek yerden tasarruf edebilirsiniz. Big Oven gibi bir yemek tarifi uygulamasıyla bu işe başlayabilirsiniz. Uygulama, tabletinizin kamerasıyla yemek tariflerini saklamanıza izin verdiği gibi, yemek tariflerinizi organize edebiliyor, alış veriş listeleri oluşturabiliyor.


E-reader olarak kullanın


Hiç kullanmadığınız bir iPad varken yeni bir e-reader'a para harcamanıza gerek yok. iPad'in büyük ekranı ve iyi işlem gücü, onu piyasadaki Kindle Fire gibi e-reader'lara rakip hale getiriyor. iBooks, Newsstand, Kindle, Flipboard gibi bir uygulamayla kitap okumaya hemen başlayabilirsiniz.


Çizgi roman arşivi


Klasik literatür yerine çizgi romanları tercih ediyorsanız, Comix X gibi bir uygulamayla Marvel, IDW, DC ve fazlasının 30.000'den fazla yayınına ulaşabilirsiniz.


Tüm Konu: Eski iPad'iniz için 7 farklı kullanım alanı

Resimlerle: iPad için en iyi ve en kötü 10 aksesuar!

Kaynak: www.chip.com.tr