Facebook profiliniz daha güzel görünsün!

CHIP Online
30-05-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Gurur duyacağınız, herkesin hayran kalacağı bir Facebook profil sayfası hazırlıyoruz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fac ... gorunsun_47385.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi 10 Facebook oyunu

Kendinizle gurur duymanızı sağlayacak kadar iyi, profesyonel görünümlü bir Facebook profilinizi nasıl oluşturabilirsiniz? Profesyonel dünyanın içindeyseniz ve çok sayıda yeni insanla tanışıyorsanız, mümkün olduğunca profesyonel görünmek isteyebilirsiniz. Ancak bu sırada elbette arkadaşlarınızı profilinizden soğutmak istemeyeceksinizdir. İşte profesyonel bir Facebook profili oluşturmanın yolu.


Önce görünüme el atın


Bunu zaten farkındasınız, ancak profesyonel bir görünüm için profil fotoğrafınızı ve kapak fotoğrafınızı değiştirmeniz gerekiyor. Fotoğraflarınız arasında gezinin ve hangilerinin profesyonel göründüğünü, hangilerinin profesyonellikle yakından uzaktan ilgisi olmadığını belirleyin. Hangi seviyede profesyonellik istediğiniz, işinize göre değişecektir ancak güvenilir, dost bir kişi görünümü vermeye dikkat edin.


Kapak fotoğrafı olarak fotoğraflarınız arasından manzaralı bir fotoğrafınızı kullanın veya web araçlarından faydalanarak yeni bir kapak fotoğrafı tasarlayın. Kapak fotoğrafınız hobilerinizi ve tutkularınızı yansıttığında akılda daha kolay kalacak ve sizi kalabalığın arasından öne çıkaracaktır.


Tüm Konu: Facebook profiliniz daha güzel görünsün!

Resimlerle: 2013'ün en iyi 10 Facebook oyunu

Kaynak: www.chip.com.tr