Facebook ve Twitter'da sizi kim sildi?

CHIP Online
25-02-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook'ta veya Twitter'da sizi silen arkadaşlarınızı bulmak, tam da bu araçların işi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fac ... im-sildi_38732.html

Resimlerle: En yaratıcı 25 Facebook kapak fotoğrafı!

Facebook'ta listenizden sildiğiniz "arkadaşlarınızın" bundan kolayca haberdar olamaması aslında bizi birçok sıkıntıdan kurtaran bir işlev. Aksi halde listemiz, bulunmasını istemediğimiz kişilerle dolup taşabilir, profilimiz bir çöplüğe dönüşebilirdi.


Ancak kalabalık bir arkadaşlık listesinin içinde sizi kimlerin sildiğini bulmak için artık birçok yol var. Bizim tavsiyemiz, sizi takip etmeyi bırakan kişilerin bu hareketini çok fazla ciddiye almamanız yönünde (bir kişiyi listenizden kaldırmak, onu hayatınızdan silmek anlamına gelmiyor). Ancak yine de merakınızı yenemiyorsanız işte Facebook ve Twitter'da sizi silen kişileri bulmanın bazı yolları.


Unfriend Finder (Facebook)


Chrome, Firefox, Safari, Opera ve Maxthon ile çalışan eklenti, Facebook hesabınızı izleyerek sizi listesinden çıkaran veya Facebook hesabını kapatan arkadaşlarınız konusunda sizi uyarıyor.


Who Deleted Me (Facebook)


Who Deleted Me, Unfriend Finder'ın aksine bir web tarayıcısı eklentisi değil. Bir Facebook uygulaması olarak çalışan araç, size değişiklikler hakkında günlük e-postalar gönderiyor. 2 senedir hizmet veren sitenin şu an 100 binin üzerinde kullanıcısı bulunuyor.


Tüm Konu: Facebook ve Twitter'da sizi kim sildi?

Resimlerle: En yaratıcı 25 Facebook kapak fotoğrafı!

Kaynak: www.chip.com.tr