Facebook ve Twitter iOS 7 revizyonu yapıyor

CHIP Online
20-09-2013, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone ve iPad'de yoğun olarak kullanılan bu uygulamalar, iOS 7 için hazır!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/fac ... -yapiyor_42783.html

Resimlerle: "Süper anlamsız" 15 uygulama!

Apple'ın mobil işletim sistemi iOS'un yedinci sürümü piyasaya çıktı. Doğal olarak, uygulamalar da onun yeni tasarımından etkilenmekten kaçamadı.


Facebook, Twitter, Evernote gibi pek çok ünlü servis, iOS 7'nin köşeli tasarımından etkilenerek, yeni iOS 7 güncellemelerini AppStore'da ortaya çıkarmaya başladılar. Facebook, iOS uygulamasının 6.5 sürümünü yayınladı. Bu iOS 7 için özel hazırlanmış bir sürüm. Uygulama iOS 7 ile uyumlu bir görünüm ve his yaşatmak için tasarlanmış.


Facebook, iOS 7 sürümü için uygulamasına yeni özellikler eklemiş. İlk göze çarpan, ekranın altındaki navigasyon satırı. Kullanıcı buraya bastığında, Haber Beslemesi, İstekler, Mesajlar, Uyarılar ve Diğerleri butonlarına ulaşabiliyor. Diğerleri içinde ise Zaman Tüneli, Gruplar, Davetler/Etkinlikler ve diğer bilgiler yer alıyor.


Uygulamadaki beğeni toplayan dinamizm ise şundan kaynaklanıyor. Parmağınızla bir sekmeden diğerine geçtiğinizde, ekran da hızla geçiş yapıyor. Ancak oradaki işinizi bitirip önceki sekmye döndüğünüzde, kaldığınız yeri bulabiliyorsunuz. Örneğin Haber Beslemesi sayfasının aşağılarında bir haberi okurken, mesaj geldiğinde mesja gidip okuyabiliyorsunuz ve geri döndüğünüzde tüm haber sayfasını tekrar aşağı inmek zorunda kalmadan  son baktığınız yere dönmüş oluyorsunuz.


<img style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" src="http://cdn0.mos.techradar.futurecdn.net//art/software/Apple/iOS%207/iPhone%20apps/New%20tool%20Facebook-320-100.jpg" alt="" width="320" height="302" border="5" hspace="5" vspace="5" />


 


<span style="text-decoration: underline;">iOS 7 için Twitter ve diğerleri de hazırlıklarını tamamladılar... Detaylar, sonrki sayfada...</span>


Tüm Konu: Facebook ve Twitter iOS 7 revizyonu yapıyor

Resimlerle: &quot;Süper anlamsız" 15 uygulama!

Kaynak: www.chip.com.tr