Google'dan "Google'ınızı geri alın" sayfası

CHIP Online
30-10-2012, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google, Windows 8 için hazırladığı uygulamasını tanıtmak için bakın neler yaptı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/goo ... -sayfasi_36685.html

Resimlerle: Windows 7'yi Windows 8'e dönüştürün!

Google, geçtiğimiz günlerde Google aramasını Windows 8'e getiren bir Windows 8 uygulaması yayınlamıştı. Arama devi şimdi ise &lt;span style="text-decoration: underline;">getyourgoogleback.com</span> ("Google'ınızı geri alın") adındaki bir web sitesiyle bu çalışmalarını vurgulamak istiyor.


Google'ın sitede yayınladığı videoda Windows 8 arama uygulamasını nasıl yükleyebileceğiniz anlatılıyor. Videoda Chrome'u nasıl Windows 8'e yükleyip başlangıç ekranına ekleyebileceğiniz de gösteriliyor.


Chrome'un da, Windows 8'in "Modern arayüzü"nde çalışan bir sürümü bulunuyor. Geçetiğimiz aylarda kullanıma sunulan bu Chrome, Google tarafından şöyle tarif ediliyor: "Chrome tarayıcısı, aynı bildiğiniz Chrome ve dokunmatiklere özel büyük düğmeler, tarayıcıyı diğer uygulamalarla beraber açık tutabilme gibi bazı özelleştirmeler içeriyor. Chrome'dan bekleyeceğiniz hızlı ve güvenli web deneyimini her cihazınıza getiriyor."


Videoda Windows 8'in Google'sız tam bir işletim sistemi olmadığı mesajı da veriliyor. Öyle ki, bize Google'ı Windows 8'e ekledikten sonra dans etmemiz ve bunu kutlamamız öneriliyor.

Tüm Konu: Google'dan "Google'ınızı geri alın" sayfası

Resimlerle: Windows 7'yi Windows 8'e dönüştürün!

Kaynak: www.chip.com.tr