HTC'den yeni pazarlama kampanyası

CHIP Online
13-08-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HTC, yeni pazarlama yatırımı kapsamında cep piyasasında ses getirmek için bakın neler planlıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... mpanyasi_42035.html

HTC, yeni pazarlama kampanyası 'Change'i (Değişim) duyurdu. Bu platform HTC'nin 17 yıllık tarihi boyunca yankı uyandıran etkisini kutlayan uzun vadeli bir strateji olarak yerini aldı. Sektörde dönüşüm gerçekleştirecek yenilikçi bir yaklaşımı müjdeleyen "Change" HTC'nin pazarlama alanında bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük yatırımı temsil ediyor. Kampanya, geniş bir yelpazedeki geleneksel ve dijital mecralar üzerinden tüketicilere ulaşmayı hedefliyor.


Ağustos ayı itibariyle HTC global platformunun tamamlanması ile  kampanya hayata geçirilecek. Ünlü oyuncu ve yönetmen Robert Downey Jr.'ın rol alacağı ilk yaratıcı reklam 15 Ağustos tarihinde YouTube üzerinden yayınlanacak. Ardından ise bir dizi sinema ve televizyon reklamı yayına girecek.


HTC Pazarlama Kurulu Başkanı Ben Ho, kampanya ile ilgili olarak: "HTC olarak  yenilikçi ruhumuz , ve cesaretimiz sayesinde  mobil sektöründe değişim yaratan  öncü marka konumuna geldik. Biz "Change"i orijinal ve eğlenceli olarak tanımlıyoruz." Bugüne kadar gerçekleştirilen kampanyalardan farklı olarak da, halihazırda telefonlarımızın bilinen özelliklerini bir araya getirdik. dedi


Tüm Konu: HTC'den yeni pazarlama kampanyası

Kaynak: www.chip.com.tr