HTC ve Beats'ten önemli açıklama!

CHIP Online
21-08-2013, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Cep devi hakkında ortaya çıkan bu "çatlak" raporlarının ardından önemli bir açıklama geldi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/htc ... aciklama_42183.html

Resimlerle: En popüler cepler ve SAR değerleri!

Beats ses teknolojisi, HTC'nin ceplerini farklılaştıran önemli unsurlardan. Son günlerde ortaya çıkan bir söylenti ise Beats'in HTC ile ortaklığından memnun olmadığı, HTC'deki hisselerini bir başka firmanın satın almasını istediği yönündeydi. Şimdi ise HTC'den raporların tam aksine bir açıklama geldi. Tayvanlı firma (ve Beats), aralarında herhangi bir sorunun olmadığını, tersine beraber çalışmaktan memnuniyet duyduklarını söylüyor. İşte HTC ve Beats'in açıklaması.


"Dünya çapında birinci sınıf bir şirket olan Beats, kullanıcılarına ses deneyimini yeniden tanımlamaktadır. HTC ve Beats müşterileri için mobil ses deneyimleri yaratmak amacıyla ortaklaşa iş yapmaktan son derece memnundur. Bu doğrultuda HTC'nin Beats ile bütünleştirilmiş ürünleri global marketlerde bulunmaktadır. Ayrıca HTC ve Beats'ın işbirliğinden çıkan ürünlerinin yüksek standartları ve performansından etkilendiğimizi de belirtmek isteriz."


Beats'in HTC ortaklığında sorun çıkarmasına neden olarak, HTC'nin satışlarının gerilemesi sebep gösterilmişti. Ancak bu açıklama, söylentilere şimdilik bir nokta koyuyor.

Tüm Konu: HTC ve Beats'ten önemli açıklama!

Resimlerle: En popüler cepler ve SAR değerleri!

Kaynak: www.chip.com.tr