Instagram Hesap Kapatma Yardım

butterflyy
28-04-2016, 10:37   |  #1  
butterflyy avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2014

Instagram'da bir tanıdığımın hesabı var ve şifresini hatırlamıyor hatta kendisi üye olup olmadığını da..Facebook kullanıyor. Websta ve pikore gibi sitelerde de aynı resimleri görünüyor. Bu sitelere üye olmadığını belirtiyor. Bunlar şifresini unuttuğu instagram hesabından alınmış gibi görünüyor. İnstagram ile iletişime geçmek üye olmadan mümkün mü? Facebook'tan da alınabilir fakat yakınım bu şekilde instagrama fotoğraf yüklemediğini söylüyor. Facebook bağlantılı da olabilir. Yani resimlerin olduğu bu hesapları nasıl sildirebilir?

Son Düzenleme: butterflyy ~ 28 Nisan 2016 10:38 Neden:
satisvar com
28-04-2016, 12:06   |  #2  
satisvar com avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2016

Merhaba İnstagram hesaplarını kalıcı olarak silme veya hesabı dondurma olarak yapabilirsiniz.

Fakat bu işlemler için öncelikle kullanıcı adı ve şifrenizi biliyor olmanız gerekiyor.

Eğer bunlarıda bilmiyorsanız instagram help sayfasından size bir kaç yazı atayım.

Şifremi unutursam ne yapabilirim?

Şifrenizi hatırlamıyorsanız, e-posta adresiniz veya Facebook hesabınız aracılığıyla yenileyebilirsiniz. Şifrenizi yenilemek için, önce giriş ekranında Şifre'nin yanındaki Unuttun mu? bağlantısına dokunun.

    Şifrenizi e-posta adresiniz aracılığıyla yenilemek için, Kullanıcı Adı veya E-posta'ya dokunun, kullanıcı adınızı veya hesabınızı oluşturmak için kullandığınız e-posta adresini girin ve Ara'ya dokunun. Şifre Yenileme E-postası Gönder'i seçin.
    Şifrenizi Facebook aracılığıyla yenilemek için, Facebook'u kullanarak yenile'ye dokunun. Facebook'a giriş yapmanız istenebilir. Daha sonra, Facebook hesabınızla en son bağlantı kurduğunuz Instagram hesabı için yeni bir şifre girebilirsiniz.

Kayıt olurken kullandığınız e-posta adresine erişemiyorsanız ve Instagram hesabınızı Facebook'a bağlamadıysanız, bu hesap için size erişim veremeyiz.


aydolurken kullandığım e-postaya erişimimi kaybettiysem ne yapabilirim?

Instagram'a kaydolurken kullandığınız e-postaya erişiminizi kaybettiyseniz, hesabınızla ilişkili e-posta adresini değiştirebilirsiniz.

Şifrenizi unuttuğunuz için Instagram'a giriş yapamıyorsanız ve kaydolurken kullandığınız e-posta adresine erişemiyorsanız, ilgili e-posta adresine erişim sağlamak için lütfen e-posta hizmet sağlayıcınızla iletişime geçin. Hesabınızı Facebook'a bağladıysanız, Facebook'u kullanarak şifrenizi yeniledikten sonra giriş yapıp profilinizde kayıtlı e-posta adresini değiştirebilirsiniz.