Intel ve Garanti Bankası'ndan bir ilk!

CHIP Online
23-02-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Garanti Bankası, müşterilerinin kimliklerini doğrulamak için bakın nasıl bir yöntem geliştirdi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/int ... -bir-ilk_38835.html

Teknoloji dünyasının öncü ismi Intel ve Türk bankacılık sektörünün önemli ismi Garanti Bankası, dünyada bir ilke imza attı. Intel Türkiye ve Garanti Bankası'nın Intel Kullanıcı Doğrulama Teknolojisi'ne (IPT) dayanarak birlikte gerçekleştirdiği hizmet ile Türkiye'de internet bankacılığında yeni bir dönem başlıyor. Bu hizmet sayesinde Garanti Bankası İnternet Şubesi müşterileri doğrulama işlemlerini SMS şifresi beklemeden ya da ikinci bir cihaza gerek kalmadan hızlı ve pratik biçimde yapabilecek.


Basın toplantısında konuşan Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, Intel'in insanların hayatlarını zenginleştirmek ve onları birbirlerine bağlamak amacıyla farklı alanlarda yeni cihaz ve teknolojiler ürettiğini söyledi. Aydın, Garanti Bankası'nın teknolojideki gelişmeleri yakından izlediğini ve dünyada teknoloji kullanımı konusunda uzun yıllardır birçok ilke imza attığını hatırlattı. Garanti Bankası işbirliği ve VASCO'nun desteği ile gerçekleştirdikleri Intel Kullanıcı Doğrulama Teknolojisi'ne dayalı hizmetin Türk bankalarının dünyadaki teknoloji öncülüğünün en güzel örneklerinden biri olduğuna dikkat çeken Aydın, Garanti Bankası'na yenilikçi ve vizyoner yaklaşımı için teşekkür etti.


İşbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, bu hizmeti dünyada ilk kez Türk kullanıcılarına sunmaktan büyük heyecan duyduklarını, Intel'in dünya çapında benzer başarı hikayeleri çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.


Tüm Konu: Intel ve Garanti Bankası'ndan bir ilk!

Kaynak: www.chip.com.tr