iPhone 4: Sorun var ama her şey normal!

CHIP Online
06-07-2010, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone 4'ün sinyal sorunu giderek komik bir hal alıyor: İşte yapılan son açıklama ve şaşırtan sözler

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ipho ... y-normal_21068.html

Resimlerle: iPhone 4G tanıtıldı

iPhone 4 çıktığı günden beri teknoloji dünyası haberlerini ziyadesiyle işgal ediyor. Bilindiği üzere anten ve dolaylı olarak sinyal gücünden yaşanan iletişim sorunu halen devam etmekte. Nitekim sonunda Apple ve AntennaSys yetkilileri bu konu hakkında bir açıklama yaptı.

İlk olarak Apple durumun fazlasıyla abartıldığını belirtti. Devamındaysa AntennaSys başkanı Spencer Webb; "Bir sorun olduğunun farkındayız ama bu konu hakkında test yapmadan bir sonuca varmak çok yanlış olacaktır" diye konuştu.

Devamındaysa Webb, iki adet bu iş için biçilmiş kaftan mühendisle beraber bir takım testler yaptıklarını belirtti. Testlerin sonucundaysa şirket, temel olarak her şeyin yolunda olduğunu bildirdi. Webb; "Yaptığımız testler sonucunda, internette dolaşan yüzlerce video da olduğu gibi sinyalimizi dört hatta beş bar düşürebildik. Yine de bu durum bağlantıya herhangi bir etki etmedi" dedi ve ekledi "Eğer piyasadaki diğer benzeri kalitedeki telefonlara bakacak olursanız, hepsinin en azından bir iki bar sinyal sorunu yaşadığını görebilirsiniz" dedi.


Tüm konu: iPhone 4: Sorun var ama her şey normal!

İzleyin: iPhone 4 Resmen tanıtıldı!

Resimlerle: iPhone 4G tanıtıldı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu açıklamaya katılıyor musunuz?

SR71BlackBird
06-07-2010, 17:17   |  #2  
SR71BlackBird avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
175 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

O ne demek be :D sinyal kesiliyor ama bi sorun yok siz konuşmanıza bakın ha :D adamlar müşterileri ile dalga geçiyolar :D