iPhone 5S detaylı testte!

CHIP Online
20-09-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 5S'i, tüm detaylarıyla test ettik! İşte detaylı test raporumuz...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/iphone-5s-detayli-testte_42762.html

Resimlerle: iPhone 5S'ten fotoğraflar!

Apple bu sene beklediğimiz gibi "S" takılı bir cep tanıttı ve aslında buna hiç yabancı değiliz. Firmanın iPhone 5S'in isminde kullandığı "S", modelin önceki cebin üzerine birkaç yenilik eklediği, ancak tasarımının ve birçok şeyin çok da değişmedi anlamına geliyor. Peki iPhone 5S, getirdiği "az sayıda" yenilikle gerçekten bizleri etkileyebilecek bir telefon mu?


iPhone 5S, yeni bir işlemci, daha iyi pil ömrü ve daha iyi bir kamera, bir de parmak izi tarayıcısıyla geliyor. Cihazın Türkiye'deki satış fiyatları henüz belli olmasa da başlangıçta 2.000 TL'nin altında satışa sunulma ihtimali oldukça düşük. Bulunduğumuz dönem, birkaç sene öncesine benzemiyor. Yani Apple'ın bir telefon ortaya çıkarıp rakiplerini umursamadan kamyonlar dolusu iPhone satması eskisinden çok daha zor. Ancak Apple da bunun farkında ve bu nedenle iPhone 5S'i bazı ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirmiş.


Giriş düğmesine entegre yeni parmak izi tarayıcısı (ne kadar iyi çalıştığını anlatacağız), işlemci hızının katlanması, güçlenen kamera ve fazlası, iPhone 5 ile aynı tasarım içinde bizlere sunuluyor. Detaylı incelememize sonraki sayfamızda, cihazın tasarımından başlıyoruz.


Tüm Konu: iPhone 5S detaylı testte!

Resimlerle: iPhone 5S'ten fotoğraflar!

Kaynak: www.chip.com.tr