İsmek Kursları Bilgilendirme

webmasteryolcu
15-08-2013, 19:05   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
66 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010



İsmek Kursları
İlk tanıtımını yapacağım kurslardan birisi ismek olacaktır. İstanbul için adeta halk üniversitesi haline gelen ismek'i yakından tanıyacağız.

İsmek Nedir?
İstanbul Büyükşehir belediyesi tarafından 1996 yılında dönemin belediye başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından sadece 3 kurs merkezi ile eğitime başlamış ücretsiz meslek edindirme merkezidir.

İsmek'ten Kimler Yararlanabilir
Kursumuzdan yararlanmak için insan olmak yeterlidir. Din,dil ve ırk farketmeksizin 16 yaş ve üzeri istanbulda yaşayan Türkiye Cumhuriyeti ve yabancı uyruklu vatandaşlarımızda yararlanabilir.

233 Kurs Merkezi
İstanbul'un her ilçesinde birden fazla şube ile hizmet veren ismek kursları sizlere en yakın noktada olmayı amaçlamaktadır.

250 Branşta Eğitim
Hiç bir özel kursta bulamayacağınız kadar fazla branşı barındıran ismek şuan için 250 branşa ulaşmış olup her geçen gün artarak devam etmektedir. El sanatları, yabancı dil ve bilişim eğitimleri aklınıza gelen herşey burada var.

MEB Onaylı Sertifika
Sizi sadece eğitmekle kalmayan ismek eğitimde aşırı devamsızlık yapmayan başarılı kursiyerler için özel ve kamu kurumlarından geçerli milli eğitim bakanlığı onaylı sertifika vermektedir.

İsmek Kursları Ücretsizdir
Kursumuzda verilen eğitimler tamamen ücretsizdir. Sadece eğitimlerde gereken kitap, araç gereç vs bunlaar kursiyer tarafından alınması gerekebilir. Örnek bilgisayar tamir kursuna gelen bir kursiyer tornavida, pense, kablolama cihazı gibi araçları kendisi alması gerekebilir.

Kaynak: http://www.ismekkurs.com

webmasteryolcu
19-09-2013, 20:19   |  #2  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
66 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

İsmek Bilgisayar Kursu
Günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında yer alan bilgisayar aynı zamanda çalışma hayatınında en önemli gereksinimlerden birisidir. Bilgisayar kullanmayı bilmeyen kalmasın diye hazırlanan projelerden biriside ismek bilgisayar kullanım kursudur.

Ücretsiz ve Sertifikalı
160 Saat süreli olan ismek bilgisayar kursu, yazma, çizme, grafik ve işletim sistemleri hakkında detaylı eğitimlerden oluşmaktadır. Eğitim sonunda MEB onaylı bilgisayar işletmenlik sertifikası verilmekte olup, kamu kurumları ve özel firmalarda daha kolay iş bulabilirsiniz.

Bilgi Teknolojileri Branşları
İsmek Bilgi teknolojileri sadece bilgisayar kullanımı ile sınırlı olmayı, aynı zamanda bilgisayar eğitimi alan kişiler için hızlı klavye kullanımı, internet proğramcılığı, web tasarım, web proğramlama, bilgisayar destekli çizim eğitimleri alabilirler. Hepsi ücretsiz hepsi ismek kalitesiyledir.

Size En Yakın Noktada
ismek bilgisayar eğitimi için hemen hemen tüm ilçelerde ismek kurs merkezlerinde eğitim verilmektedir. http://www.ismekkurs.com sitesinden size en yakın kurs merkezi bilgisine ulaşabilirsiniz.