Kameraya yakalanan, sır "uçan cisim!"

CHIP Online
03-04-2014, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kameraya yakalanan bu garip uçan cismin ne olduğu, halen kesinlik kazanmış değil...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kam ... an-cisim_46257.html

Resimlerle: Akılları karıştıran UFO iddiaları

Savunma teknolojisi blogu Ares'in raporuna göre, 10 Mart tarihinde Teksas'ın üzerinde, büyük ihtimal ile gizli bir askeri hava aracı olan, tanımlanamayan bir uçan cisim görüntülendi. Aviation Week'in savunma uzmanı Bill Sweetman, bunun beklenen bir şey olmadığını ancak gerçek olduğuna inandığını söylüyor.


Fotoğrafları çeken Steve Douglass'ı uzun bir süredir tanıdıklarını söyleyen Sweetman, Douglass'ın bu şekilde ilginç şeyleri çok sık yakalayan kişi olmasının sebebinin çok uzun süreleri bunları arayarak geçirmesi olduğunu söylüyor. Bu fotoğrafların rastgele bir çekim olmadığını düşündüğünü söyleyen Sweetman, yeni fotoğrafların Steve'in en iyi işlerinden biri olduğunu belirtiyor.


Bu fotoğrafın, ilk defa gizli bir askeri hava aracının A.B.D. üzerinde uçuşunu yakalaması nedeniyle özel ve eşsiz olduğu belirtilmekte. Pek çok gizli hava taşıtı programının bulunduğunu tahmin eden Sweetman, bunlardan birinin, ABD sınırları içerisinde ilk kez yakalandığını söylüyor.


Sweetman'in tahminlerine göre bu hava aracı, altı yıl önce emekliye ayrılan hayalet kara saldırı uçağı Lockheed F-117 Nighthawk için bir yenileme olabilir...

Tüm Konu: Kameraya yakalanan, sır "uçan cisim!"

Resimlerle: Akılları karıştıran UFO iddiaları

Kaynak: www.chip.com.tr