Mega, indirmeleri böyle hızlandıracak

CHIP Online
16-01-2013, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Son zamanların en çok merak edilen sitesinden bir ekran görüntüsü daha ortaya çıktı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/meg ... ndiracak_38124.html

Resimlerle: Dosyaları kaybetmeye son...

MegaUpload'ın kapatılmasından sonra dosya paylaştırmanın yeni yollarını arayan Kim Dotcom, 20 Ocak'ta Mega adındaki hizmeti kendi evinde yapacağı büyük bir partiyle duyurmaya hazırlanıyor.


Geçtiğimiz ay Mega'dan birkaç ekran görüntüsü paylaşan Dotcom, bu kez hizmetin indirme ve karşıya yüklemeleri hızlandırmayı sağlayan arayüzünden bir görüntüyü (yukarıda) Twitter hesabında paylaştı. Arayüzde 6'ya kadar paralel indirme ve aynı sayıda paralel karşıya gönderme bağlantısı kurmanızı sağlayacak ayarlar bulunuyor. Dotcom'a göre Mega'nın bu özelliği, dünyada bir ilk. Bunun dışında kendi karşıya yükleme hızınızı seçerek kısıtlamanız da mümkün.


Ekran görüntüsünde göze çarpan diğer iki ayar ise dosya aktarımlarında SSL'yi açma/devre dışı bırakma ve birbirinin aynı olan dosyaları atlamayla ilgili. Görüntüye göre SSL'yi devre dışı bırakma, güvenliği azaltmadan performansı artırıyor.


Paylaşılan dosyaları şifreli olarak saklayan bir depolama hizmeti olan Mega'nın tüm işlevleri, birkaç gün sonra yapılacak tanıtımla beraber gün yüzüne çıkacak.

Tüm Konu: Mega, indirmeleri böyle hızlandıracak

Resimlerle: Dosyaları kaybetmeye son...

Kaynak: www.chip.com.tr