Microsoft Google'ı yerden yere vurdu

CHIP Online
30-09-2012, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un arama motoru Bing'den, Google'a çok büyük bir taş daha geldi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mic ... re-vurdu_36061.html

Microsoft bir süredir tüketicileri Google yerine Bing'i kullanmaları için teşvik ediyor.<span style="text-decoration: underline;"> Bing ve Google'ın arama sonuçlarını karşılaştıran son kampanyası </span>ve daha önce yaptıkları yenilikler ile Bing, verdiği hizmetlerle gurur duyuyor.


Ancak rakibiniz hata yaparsa pazarlama kampanyası için fazla bir şey yapmanıza gerek yok. Geçtiğimiz günlerde işte tam da bu durum gerçekleşti ve Google'ın Safari'deki mahremiyet ayarlarını bilinçli bir şekilde aşarak kullanıcıları takip ettiği <span style="text-decoration: underline;">ortaya çıktı</span>. Yukarıda gördüğünüz reklam da Google'ın kötü niyetli girişimlerini tekrar hatırlatıyor ve ABD Federal Ticaret Komisyonu'nun (FTC) şirkete kestiği 22.5 milyon Dolarlık cezayı vurguluyor.


Microsoft kendi hizmetlerinin mahremiyete gösterdiği saygıyı ve kullanıma daha az müdahale etmesini koz olarak kullanıyor. Bu taktik işe yarayacak mı bilemeyiz ama şu anda pazarlama savaşında Google'ın yenik durumda olduğu kesin.

Tüm Konu: Microsoft Google'ı yerden yere vurdu

Kaynak: www.chip.com.tr