Nokia Lumia'lara "8.1 güncellemesi!"

CHIP Online
24-03-2014, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nokia Lumia'lara gelen bu küçük güncelleme, Windows Phone 8.1'in yakında olduğunu müjdeliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nok ... ellemesi_46159.html

Resimlerle: Windows'lu cihazlar için dokunmatik ipuçları!

Nokia, Windows Phone cihazlarında kullanılan popüler Glance uygulamasını güncelledi. Güncellemenin "yenilikler" açıklamasında çıkan bir ibare ise dikkat çekti. Uygulamanın Windows Phone 8.1 için uyumlu hale getirildiğinin vurgulayan ifade, uzun zamandır merakla beklenen Windows Phone 8.1 güncellemesinin yakında çıkacağının işareti olarak kabul edildi.


Microsoft'un, 19 Nisan'da düzenleyeceği Build 2014 konferansında Windows Phone 8.1 hakkında detaylı bilgi vermesi bekleniyor. Çıkış tarihi hala resmen belli olmayan Windows Phone 8.1'in tanıtımla birlikte hizmete de sunulması, kimseyi şaşırtmamalı. Zaten dünyanın farklı yerlerindeki telefon operatörleri, telefon üreticileri gibi kurumlardan sızan bilgiler, yeni güncellemenin çok yakında yayınlanacağı yönünde birleşiyor.


Windows Phone 8.1'in merakla beklenmesine neden olan en önemli detay, bu güncellemenin aslında bir güncellemeden çok Windows Phone 8 işletim sistemini büyük oranda değiştirip geliştirecek yeni bir "işletim sistemi" olarak algılanması. Bakalım Microsoft yeni "güncellemenin" piyasaya çıkmaya hazır olduğuna ne zaman karar verecek?

Tüm Konu: Nokia Lumia'lara "8.1 güncellemesi!"

Resimlerle: Windows'lu cihazlar için dokunmatik ipuçları!

Kaynak: www.chip.com.tr