Nokia, Normandy ile yetinmeyecek mi?

CHIP Online
14-02-2014, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Daha ilki bile tanıtılmadı ama Nokia, gelecekteki Android'li ceplerini hazırlamaya başlamış bile!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nok ... yecek-mi_45400.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi Android oyunları

Nokia Normandy dedikoduları her yanımızı sarmış durumda, ancak Finlandiyalı dev Android'li ceplerinde sadece Normandy ile yetinmeyebilir.


Artesyn Technologies'den gelen bilgilere göre Nokia, önümüzdeki aylarda daha üst seviye cepler dahil, farklı Android modelleriyle karşımıza çıkabilir. İddiaya göre Google'ın işletim sistemiyle çalışan bu yeni telefonlar, Mayıs ve Haziran aylarında tanıtılacaklar. Kaynağa göre telefonlar, farklı fiyatlarda olacaklar. Normandy'nin aksine, Google Play'e bağlanıp bağlanamayacakları konusu ise şimdilik bilinmiyor.


Beklenen olmayabilir


Nokia'yı satın almanın son aşamalarında olan Microsoft'un Nokia'nın elinde sadece alt seviye Asha ve standart cep departmanlarını bırakacağı iddia ediliyor. Bu sırada Nokia'nın PureView kamerası, HAAC mikrofonları ve ClearBlack ekranları, Redmond'a taşınmış durumda. Bu değişiklikler, Nokia'nın Android'li telefonlarının Asha benzeri bütçeye uygun telefonlar olacağını gösteriyor olabilir.


MWC'de tanıtılması beklenen Nokia Normandy'nin Play Store'a erişiminin olmadığı, bunun yenine Here Maps, MixRadio ve Nokia'nın kendi Android uygulaması mağazasıyla geleceği söyleniyor.

Tüm Konu: Nokia, Normandy ile yetinmeyecek mi?

Resimlerle: 2013'ün en iyi Android oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr