Panasonic: Bu kadar sağlamı hiç olmadı!

CHIP Online
26-02-2014, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

MWC'de tanıtılan bu yeni telefon-tablet hibritini yere düşürdüm diye asla üzülmeyeceksiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pan ... c-olmadi_45650.html

Resimlerle: 2014'te göreceğimiz tabletler

Panasonic dayanıklı tablet serisi Toughpad'in yeni üyesini MWC 2014'te ortaya çıkarttı. Darbelere, düşmelere, sıcağa, soğuğa, suya ve toza karşı dayanıklı olan zorlu koşullara uygun yeni Toughpad, 5 inç boyutunda bir ekrana sahip. Endüstriyel alanlarda, şantiyelerde ve zorlu koşullarda mobil olarak çalışanların ihtiyacına yönelik geliştirilen yeni Toughpad, aileye yeni özellikler de katıyor.


5 inç boyutunda bir ekrana sahip olan yeni tablet, daha doğrusu "phablet", elbette diğer Toughpad'ler gibi tamamen dayanıklı bir materyalle tasarlanmış. Hatırlayacak olursanız daha önce Toughbook CF-31'i ve Toughpad JT-B1'i zorlu koşullara uygunluğuyla test etmiştik. Panasonic'in yeni tableti de aynı özellikleri içeriyor. Eldiven ile kullanılabilen ekranı dış kullanımlarda yine yansımalara karşı dirençli yapıda. Ekranın üzerinde görüntülü görüşmeler için yüksek çözünürlüklü bir kamera bulunduran tablet, ayrıca sesli arama özelliğine de sahip. Bu yüzden ona tablet yerine "phablet" demek daha doğru. Mobil ortamlarda özellikle gürültülü çalışma koşullarında sahip olduğu gürültü azaltma teknolojisi ile net bir görüşme olanağı sağlayan tablet, mobil şartları tamamen karşılıyor. Bunun için bataryayı değiştirebiliyor ve tabletin hızlı şarj özelliğini kullanarak daha uzun süreler çalışabiliyorsunuz.


Windows Embedded 8 Handheld ve Android işletim sistem seçenekleriyle satışa sunulacak olan yeni Toughpad, Avrupa'da bu yıl sonbahar aylarında piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Fiyatıyla ise herhangi bir açıklama şimdilik yok.

Tüm Konu: Panasonic: Bu kadar sağlamı hiç olmadı!

Resimlerle: 2014'te göreceğimiz tabletler

Kaynak: www.chip.com.tr