Panasonic'ten 10 saat pil ömürlü Toughpad!

CHIP Online
17-05-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Panasonic, dayınıklı tablet serisine daha hızlı, daha uzun pil ömürlü bir Toughpad daha ekledi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pan ... toughpad_47191.html

Panasonic, dayanıklı Windows tablet ürünlerinden Toughpad FZ-G1'in yeni versiyonunu Hollanda'da düzenlenen Enterprise Mobility Exchange 'de duyurdu. İnce, hafif ve tamamen dayanıklı olan 10,1" boyutundaki Windows 8.1 Pro Update tablet, mobil çalışma tarzını benimseyen şirketlerin iş ihtiyaçlarına yönelik talepleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış bulunuyor. 


Yeni Toughpad FZ-G1 gücünü 4. nesil Intel Core teknolojisinden alıyor. Daha düşük güç tüketen Intel CoreTM i5-4310U vPro işlemci, aynı zamanda daha hızlı olmasıyla grafik performansını artırıyor ve cihazın standart pil ömrünü 8 saatten 10 saate (yüksek kapasiteli pil ile 20 saate kadar) çıkarıyor. Yüksek performanslı pil seçeneği ve yeni opsiyonel çalışma esnasında değiştirilebilen pil özellikleri ile yeni Toughpad FZ-G1 vardiya usulüne göre çalışan mobil çalışanlara kesintisiz 24 saat çalışma imkânı tanıyor. 


GPS*


GPS* teknolojisine sahip olmasıyla mobil çalışanların ve sahada çalışan mühendislerin o an bulundukları yerleşimi kesin olarak ve her zamankinden daha hızlı bildirebilmelerini sağlıyor. Cihazın u-blox 8 modülü aralarında GPS ve GLONASS'ın da bulunduğu belli başlı küresel uydu konumlandırma sistemlerinin tümüyle uyumluluk sağlıyor. Üstelik bunları daha hızlı bilgiye erişim zamanları ve ticari kurumlar için yüksek kesinlik ile sunuyor.


Tüm Konu: Panasonic'ten 10 saat pil ömürlü Toughpad!

Kaynak: www.chip.com.tr