Philips'in yeni Ultra TV'leri tanıtıldı!

CHIP Online
05-09-2013, 18:16   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Philips'in yeni Ultra HD TV'leri Berlin'de ortaya çıktı! İşte etkileyici özellikler ve fiyatları...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/phi ... anitildi_42489.html

Philips markalı televizyonları dünyada ve Türkiye'de pazara sunan TP Vision, Berlin'de düzenlenen IFA Fuarı'nda bugün yeni 9000 serisi ultra yüksek çözünürlüklü (Ultra HD) Philips TV'leri tanıttı. Yeni Philips Ultra HD TV'ler, 3840 x 2160 piksel (4K) büyük Ultra HD ekranların kombinasyonu, birinci sınıf çözünürlük, üstün resim kalitesi özellikleri ve cazip fiyat aralığı seçenekleriyle dikkat çekiyor. Seri, Avrupa ve Rusya'da satışa sunulan 165cm (65'') ve 213cm (84'') setleri içeriyor.


65PFL9708 için tavsiye edilen perakende satış fiyatı 18999 TL ve 84PFL9708 için 42999 TL olacak.


"Ödüllü resim kalitesiyle pazarda farkını hemen ortaya koyacak"


TP Vision CEO'su Maarten de Vries, yeni modellerle ilgili şunları söyledi: "65 inç Philips 9000 serisi UHD TV, ödüllü resim kalitesi ve cazip fiyatı ile pazarda farkını hemen ortaya koyuyor. İyi donanımlı birinci sınıf Ultra HD TV'lerde yeni bir fiyat aralığının kapılarını da açıyoruz. Büyük ekranlı Ultra HD TV'ler artık, üstün özellikleriyle çok daha geniş bir izleyici kitlesi için bir seçenek haline gelmiştir."


TP Vision Ürün Stratejisi Global Başkanı Scott Housley ise, "Ultra HD bir TV sunmak, sekiz milyon pikselli bir TV sunmaktan fazlasıdır. Normal Full HD bir televizyonun 4 katı kadar daha kaliteli görüntüden bahsediyoruz. Kullanıcıların Ultra HD ile ilgili yüksek beklentilerini karşılamak için yeni Philips 9000 serisi Ultra HD TV'lerimizde bulunan birinci sınıf resim işleme özelliklerini sağlayabilmek kesinlikle çok önemli." şeklinde konuştu.


Ultra Pixel HD görüntü işleme teknolojisi gerçeğe en yakın görüntüyü sağlıyor


Philips 9000 serisi; net, keskin ve parlak Ultra HD resim kalitesiyle hemen dikkat çekiyor. Bu resim kalitesi, sekiz milyondan fazla piksel içeren üst düzey bir panel ve bir Ultra Piksel HD görüntü işleme teknolojisinin güçlerinin birleşimini temel alıyor. Görüntü işleme teknolojisi; UHD setlerinin güçlü resim zenginleştirme özelliklerini verimli bir şekilde yönetiyor.


Tüm Konu: Philips'in yeni Ultra TV'leri tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr