Philips'in yeni Ultra TV'leri tanıtıldı!

Philips'in yeni Ultra HD TV'leri Berlin'de ortaya çıktı! İşte etkileyici özellikler ve fiyatları...

Yepyeni Ultra HD TV'ler!

Philips markalı televizyonları dünyada ve Türkiye'de pazara sunan TP Vision, Berlin'de düzenlenen IFA Fuarı'nda bugün yeni 9000 serisi ultra yüksek çözünürlüklü (Ultra HD) Philips TV'leri tanıttı. Yeni Philips Ultra HD TV'ler, 3840 x 2160 piksel (4K) büyük Ultra HD ekranların kombinasyonu, birinci sınıf çözünürlük, üstün resim kalitesi özellikleri ve cazip fiyat aralığı seçenekleriyle dikkat çekiyor. Seri, Avrupa ve Rusya'da satışa sunulan 165cm (65'') ve 213cm (84'') setleri içeriyor.

65PFL9708 için tavsiye edilen perakende satış fiyatı 18999 TL ve 84PFL9708 için 42999 TL olacak.

"Ödüllü resim kalitesiyle pazarda farkını hemen ortaya koyacak"

TP Vision CEO'su Maarten de Vries, yeni modellerle ilgili şunları söyledi: "65 inç Philips 9000 serisi UHD TV, ödüllü resim kalitesi ve cazip fiyatı ile pazarda farkını hemen ortaya koyuyor. İyi donanımlı birinci sınıf Ultra HD TV'lerde yeni bir fiyat aralığının kapılarını da açıyoruz. Büyük ekranlı Ultra HD TV'ler artık, üstün özellikleriyle çok daha geniş bir izleyici kitlesi için bir seçenek haline gelmiştir."

TP Vision Ürün Stratejisi Global Başkanı Scott Housley ise, "Ultra HD bir TV sunmak, sekiz milyon pikselli bir TV sunmaktan fazlasıdır. Normal Full HD bir televizyonun 4 katı kadar daha kaliteli görüntüden bahsediyoruz. Kullanıcıların Ultra HD ile ilgili yüksek beklentilerini karşılamak için yeni Philips 9000 serisi Ultra HD TV'lerimizde bulunan birinci sınıf resim işleme özelliklerini sağlayabilmek kesinlikle çok önemli." şeklinde konuştu.

Ultra Pixel HD görüntü işleme teknolojisi gerçeğe en yakın görüntüyü sağlıyor

Philips 9000 serisi; net, keskin ve parlak Ultra HD resim kalitesiyle hemen dikkat çekiyor. Bu resim kalitesi, sekiz milyondan fazla piksel içeren üst düzey bir panel ve bir Ultra Piksel HD görüntü işleme teknolojisinin güçlerinin birleşimini temel alıyor. Görüntü işleme teknolojisi; UHD setlerinin güçlü resim zenginleştirme özelliklerini verimli bir şekilde yönetiyor.

Full HD çözünürlüğünün UHD'ye yükseltilmesi

Full HD çözünürlüğünün UHD'ye yükseltilmesi

Full HD çözünürlüğünün UHD kalitesine yükseltilmesi

Doğal Ultra HD içeriğinin kullanılabilirliği halen sınırlı olsa da TP Vision, müşterilerine; Blu-ray, DVD veya yayın hizmetlerinden içerik izlerken bile bir Ultra HD TV'den bekledikleri TV deneyimini sağlıyor. Bunu sağlama yöntemi olarak ise çözünürlük yükseltme özellikleri belirlenmiş. Ultra Piksel HD Görüntü işleme teknolojisinden faydalanan Philips çözünürlük yükseltme teknolojisi; Ultra Çözünürlük ile Full HD piksel bilgileri; ayrıntılı, net ve keskin bir Ultra HD görüntüsü oluşturmak için dönüştürülebiliyor.

UHD çözünürlükte çekilen Hollywood yapımları yüksek kalitede izlenebiliyor

Philips Ultra HD TV'lerde resim çözünürlüğü yükseltme, doğal Ultra HD içeriğine uygulandığında parlaklık, netlik ve ayrıntıları geliştiriyor, zenginleştiriyor. Bu özellik; izleyicilerin Ultra HD çözünürlükte çekilen Hollywood yapımlarını iyi bir kalitede izlemesine olanak tanıyor. Ayrıca fotoğrafçılar, 8 milyon veya daha fazla pikselle çektikleri fotoğraflarını UHD TV ekranında görüntüleyebiliyor ve bu fotoğrafların tam anlamıyla parlak ve net görünmesini sağlayabiliyor. Aynı şey, çevrimiçi haritaların (online maps) veya Youtube videoların doğal 4K içeriği için de geçerli.

Işık sensör kontrolüyle iyi kontrast

Yerleşik bir aydınlatma sensörü, Micro Dimming Pro algoritmalarını ortam aydınlatma koşulları hakkında bilgilerle besliyor. TV'lerde bulunan aydınlatma sensörü, Philips UHD TV'lerin LED arka ışık yoğunluğunu dinamik olarak uyarlamasına ve mümkün olan en yüksek kontrastı sağlamasına olanak tanıyor.

Doğal ve net resim hareketi

Diğer yandan, hızlı hareket eden sahnelerin bir UHD ekranında doğru ve doğal bir şekilde görüntülenmesi oldukça zorlu bir görev. Bir Ultra Piksel HD Motorunun gücü ile birlikte 900Hz Mükemmel Hareket Hızı (PMR) özelliğine sahip paneller tarafından sağlanan hareket keskinliği, Philips UHD TV'ler üzerinde kaynaktan bağımsız olarak doğal ve net bir resim hareketi sağlıyor.

Capcanlı sinematik sesler ve fazlası

Capcanlı sinematik sesler ve fazlası

Bu zarif ultra HD görüntüler, capcanlı sinematik sesler hak ediyor

En üst düzey TV deneyimini sunmak için UHD resim kalitesinin yanı sıra ses de kaliteli olmalı. Philips 9000 serisi TV'lerde, güçlü ve canlı bir stereo ses hissi için birinci sınıf ses zenginleştirme özellikleri ile beslenen tasarlanmış tiz ve bas hoparlörler bulunuyor.

Yeni bulut tabanlı Philips Smart TV hizmetlerine kolay erişim

Yeni Ultra HD TV'ler, yeni bulut tabanlı Smart TV hizmetleriyle de uyumlu. Philips 9000 serisi Ultra HD TV'ler, metin girişini kolaylaştırmak amacıyla entegre tam klavyeli uzaktan kumandalar ile birlikte veriliyor. Bir işaretleme uygulaması kullanıcıların uygulamaları ana ekrandan kolaylıkla seçmesine ve menüler ve web sitelerinde gezinmesine olanak sağlıyor.

Geniş yayın akışı özellikleri seçenek yelpazesi

Yerleşik Wi-Fi; akıllı telefonlar, tabletler ve diz üstü bilgisayarlarınızı evin her yerinde kablosuz olarak sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Philips 9000 serisi Ultra HD TV'ler, Wi-fi Miracast ve SimplyShare özelliklerini destekleyerek tüketicinin akıllı cihazlarında depolanan fotoğraflar ve videolara kolay erişim olanağı tanıyor. Her iki uygulama da kullanıcıların, içeriklerini akıllı telefonlarından büyük Ultra HD TV ekranına aktarmalarına olanak sağlıyor. Gerçek zamanlı çözünürlük yükseltme, bağlı cihazlardan Ultra HD TV'lere aktarılan içeriğin resim kalitesini yükseltiyor. İçeriği diğer ekranlara aktarmak için yeni Philips Ultra HD TV'ler, Wi-Fi Akıllı Ekran ve Multi-Room görüntüleme özelliklerinden faydalanıyor.

Okuyucu Yorumları