Philips TV'lere iki prestijli EISA ödülü!

CHIP Online
16-08-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Philips'in TV'leri, bu özellikleriyle teknoloji dünyasının en önemli ödüllerinden birine layık oldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/phi ... sa-odulu_42112.html

Tüketici elektroniği dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak bilinen EISA ödüllerinde bu yıl yine Philips TV'ler vardı. Philips televizyonlar, üstün performanslı ve çevreci özellikleriyle teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan EISA'da iki önemli ödüle layık görüldü. Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA), tüketici elektroniği alanında Avrupa'nın önde gelen kuruluşu olma özelliğini taşıyor.


TP Vision CEO'su Maarten de Vries ödülleri yorumlarken, hem perakende kanalından hem de tüketicilerden Ultra HD TV konusunda büyük bir talep olduğunu vurguladı ve şunları söyledi:


"Biz de bu yükselen trendi görerek görüntü kalitesindeki uzmanlığımızı en üst seviyeye çıkarmayı amaçladık ve Philips UltraHD TV'yi çok geniş bir kitle için en ideal seçenek haline getirdik. UltraHD TV ödülünün yanı sıra çevrecilik alanında aldığımız ödül de mutluluk verici. Sürdürebilirlik, TP Vision için aynı zamanda rekabette bir adım öne geçmek için bir itici güçtür. TP Vision müşterileri TV'lerini alırken kalite, performans ve sürdürülebilirliğin hiçbirinden en ufak bir ödün vermeden kendilerine en uygun ürünü seçebiliyorlar."


Tüm Konu: Philips TV'lere iki prestijli EISA ödülü!

Kaynak: www.chip.com.tr