Philips TV'lere iki prestijli EISA ödülü!

Philips'in TV'leri, bu özellikleriyle teknoloji dünyasının en önemli ödüllerinden birine layık oldu!

Philips TV'lere önemli ödül!

Tüketici elektroniği dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak bilinen EISA ödüllerinde bu yıl yine Philips TV'ler vardı. Philips televizyonlar, üstün performanslı ve çevreci özellikleriyle teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan EISA'da iki önemli ödüle layık görüldü. Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA), tüketici elektroniği alanında Avrupa'nın önde gelen kuruluşu olma özelliğini taşıyor.

TP Vision CEO'su Maarten de Vries ödülleri yorumlarken, hem perakende kanalından hem de tüketicilerden Ultra HD TV konusunda büyük bir talep olduğunu vurguladı ve şunları söyledi:

"Biz de bu yükselen trendi görerek görüntü kalitesindeki uzmanlığımızı en üst seviyeye çıkarmayı amaçladık ve Philips UltraHD TV'yi çok geniş bir kitle için en ideal seçenek haline getirdik. UltraHD TV ödülünün yanı sıra çevrecilik alanında aldığımız ödül de mutluluk verici. Sürdürebilirlik, TP Vision için aynı zamanda rekabette bir adım öne geçmek için bir itici güçtür. TP Vision müşterileri TV'lerini alırken kalite, performans ve sürdürülebilirliğin hiçbirinden en ufak bir ödün vermeden kendilerine en uygun ürünü seçebiliyorlar."

Daha piyasaya sürülmeden ödül aldı

Daha piyasaya sürülmeden ödül aldı

Philips 65PFL9008 daha piyasaya sürülmeden ödül aldı

EISA Jürisi AVRUPA'NIN ULTRA HD TV'si 2013-2014 olarak Philips 65PFL9708'i gösterdi. 5 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Philips IFA basın konferansı sırasında gerçekleştirilecek olan ödüllü Philips 65PFL9708 Ultra HD Philips TV'nin resmi lansmanında televizyon hakkında yeni detayların yanı sıra fiyat ve bulunabilirlik bilgileri de paylaşılacak.
EISA Jürisi'nin ödülle ilgili açıklamasında bu yeni televizyon ile ilgili şu ifadeler yer aldı:
"Full HD'nin dört katı çözünürlük sunan Ultra HD, evde eğlencenin geleceğini temsil ediyor. Philips 65PFL9708 de markanın bu alana başarılı ve şaşırtıcı derecede makul fiyatla girişini temsil ediyor. Ultra HD içerik ile hayranlık verici derinlik ve netlik sunarken yükseltme yetenekleri ile Blu-ray, DVD ve doğrudan yayın kaynaklarının kalitesini yükseltiyor. Bu 65 inçlik (165 cm) TV üzerindeki Pasif 3D görüntüler de ekranın sahip olduğu daha yüksek çözünürlük sayesinde güzel görünüyor. Görüntü kalitesi konusundaki diğer önemli özellikler arasında LED sistemi ve parlaklık, kontrast ve hareket performansı sunarken Ambilight Spectra XL aydınlatma ise tüm deneyimi daha da sarmalayıcı hale getiriyor."

Philips 50PFL5008: EISA Yeşil TV 2013-2014

Philips TV'ler ardı ardına dördüncü kez EISA'da Yeşil Ödül'e layık görüldü. Jüri, ödül ile ilgili yorumunda şunları söyledi: "Ekran boyutlarının sürekli arttığı bir pazarda, Philips çevre dostu bir marka olarak duruşunu koruyor. Bu ruhu sürdüren Philips 50PFL5008, daha düşük enerji tüketimi ve çevre açısından önem taşıyan malzemelerin etkin kullanımı ile rakiplerinin üzerinde bir performans sergiliyor. Philips, EISA Yeşil TV Ödülü'nü bu yıl bir kez daha kazanarak yakaladığı seriyi sürdürüyor."

Okuyucu Yorumları