Teknoloji aracı Türkiye'yi turluyor!

CHIP Online
12-10-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Fujitsu, son model laptop'larını ve fazlasınını Türkiye'yi turlayarak böyle tanıtıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tek ... turluyor_36405.html

Fujitsu Türkiye'nin Intel işbirliğiyle düzenlediği Fujitsu Roadshow etkinliğinin ikinci etabı 2 Ekim'de Karabük'te başladı. İkinci etapta Fujitsu Teknoloji Aracı 6 Kasım'a kadar Türkiye'nin doğusundaki 25 merkezi ziyaret edecek. Fujitsu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Amasya, Tokat, Giresun, Ordu, Fatsa, Çarşamba, Bafra, Sinop, Nevşehir, Mersin, Aksaray, Polatlı, Kütahya, Karacabey, Bilecik, Milas, Yatağan, Aydın, Söke, Ortaca, Kuşadası ve Bodrum'da KOBİ'lere değer katan ürün ve çözümlerini tanıtacak.


Fujitsu Teknoloji Aracı, Roadshow'un ilk etabında 7.200 km yaparak Türkiye'nin batısındaki binlerce KOBİ'ye ulaştı. Doğu turunda da Anadolu'nun küçük yerleşim merkezindeki KOBİ'lere ulaşmaya odaklanan Fujitsu, bilgi ve deneyimi ile küçük ölçekli iş ortaklarını desteklemeye devam ediyor. Fujitsu, Türkiye'nin kalkınmasına doğrudan katkı sağlayan KOBİ'lerin en ileri teknolojilerden yararlanması gerektiği inancıyla hareket ediyor. Fujitsu, LIFEBOOK dizüstü bilgisayarları, ESPRIMO PC'leri ve CELSIUS iş istasyonlarıyla KOBİ'lerin hem ofiste, hem de hareket halindeyken kesintisiz ve verimli bir şekilde çalışmalarını sağlıyor.


Fujitsu ürünleri, KOBİ'lere rekabet avantajı kazandırıyor


Her ölçekten ve bütçeden şirketin yeni teknolojilerden faydalanmasını desteklemek amacıyla hareket eden Fujitsu Türkiye, KOBİ'lere uygun maliyetlerle en son teknolojilere sahip olma fırsatını sunuyor. Fujitsu'nun KOBİ'lere yönelik istemcileri, LIFEBOOK dizüstü bilgisayarları, ESPRIMO PC'leri ve CELSIUS iş istasyonları yüksek performansları, enerjiyi verimli kullanmaları, yönetim ve kullanım kolaylığı gibi özellikleriyle KOBİ'lerin rekabet avantajı elde etmelerini sağlıyor.


ESPRIMO masaüstü PC serisi ürünler arasında normal bir PC'nin sahip olduğu tüm özellikleri barındıran mini PC ESPRIMO Q910 dikkat çekiyor. En yeni, üçüncü nesil Intel Core işlemcilerin kullanıldığı yeni ESPRIMO Mini PC, kullanıcılara yüksek performansın yanı sıra daha az enerji tüketimi, daha az gürültü ve ısı gibi avantajlar da sağlıyor. FastOn'u destekleyen ESPRIMO PC teknolojisi sayesinde ise masaüstü bilgisayarları başlatma süresi kısalıyor. 16 GB'a kadar DDR3 1500 MHz bellek desteği sağlayan ürünün SATA veya SSD sabit disk seçenekleri de bulunuyor.


Tüm Konu: Teknoloji aracı Türkiye'yi turluyor!

Kaynak: www.chip.com.tr